fbpx
Browsing Tag

Persib

Persib Ngantosan Keneh Lanjutan Liga 1 2020

Koranunsa.com - Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PBB), Kuswara S. Taryono nepikeun pihakna nungguan keneh wartos lanjutan patali pikahareupeun kompetisi tahunan Lanjutan Liga 1 2020.Sabari nungguan, Kuswara ngomong pihakna bade…

Sanajan Persib Draw Angger Sugema

Koransunda.com - Teuing naon anu aya dina pikiran pamaen Persib Bandung wanci nyanghareupan Persiwa Wamena dina leg kahiji Babak 32 Besar Piala Indonesia. Serangan demi serangan kandas di panangan Endang Subrata. Nu ngajaga gawang Persiwa…