Valentino Rossi Bersaing Kalawan Murid Di Motogp

Valentino Rossi Bersaing Kalawan Murid Di Motogp

Koransunda.com - Jorge Lorenzo membeberkeun hubungan haneut anu terjalin kalawan Valentino Rossi sarta Marc Marquez. Katilu na sering berpesta sarta ngibing sareng di jabi...
Talas Sprayer Cairan Anti Air Sarta Kotoran Kanggo Bodi Mobil

Talas Sprayer Cairan Anti Air Sarta Kotoran Kanggo Mobil

Koransunda.com - PT Mikha Karya Persada meluncurkeun produk semprotan kahiji di Indonesia anu tiasa nangtayungan bahan, sepertos jaket, sarung panangan, sapatu, sarta haturan interior...
Merawat Motor Sanggeus Touring Jarak Tebih

Merawat Motor Sanggeus Touring Jarak Tebih

Koransunda.com - Touring barobah kaayaan salah sahiji kagiatan anu nu mawi disukai ku bikers. Sumawonten seueur komunitas bikers ngariung kanggo touring jarak tebih sepertos...
Teller BRI Maok Dana Nasabah

Teller BRI Maok Dana Nasabah Rp 2,3 Milyar

Koransunda.com, Jakarta - Teller BRI Rika Dwi Merdekawati 28 warsih disangka menggelapkeun artos nasabah BRI saajen Rp 2,3 milyar. Total nasabah anu dirugelkeun saloba...
Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Koransunda.com, Wisata Majalengka - Seueur cara kanggo ngarasakeun kaendahan bumi Majalengka. salah sahijina kalawan olahraga paralayang sarta gantolle ti Gunung Panten. Paralayang mangrupa olahraga ngapung...
Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian...
Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon...