Google Damel Mesin Pencari Data kanggo Bantos Penelitian

Google Damel Mesin Pencari Data kanggo Bantos Penelitian

Koransunda.com - Google mangrupa surga informasi kanggo sadaya jalmi, kaasup para ilmuwan anu turut nyumbang informasi ditu. Kanggo mempermudah pagawean peneliti, wartawan, dugi akademisi...
Bos Pertamina Manggihan Ieu Wanci Blusukan Cek B20

Bos Pertamina Manggihan Ieu Wanci Blusukan Cek B20

Pertamina, koransunda.com - Direktur Utami PT Pertamina (Persero) Nicke Widyawati mengecek panyaluran biodiesel 20% (B20) landian blusukan di dua stasiun pengisian bahan huru umum...
Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Sumedang – KoranSunda.com | Penemuan cacing dina produk lauk bungkusan kaleng, teras barobah kaayaan sorotan wargi, kaasup di Sumedang. Kenging inspeksi dumadakan (sidak) kapanggih...
14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com - Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018. Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan...
Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Koransunda.com - Pendaftaran CPNS 2018 di link sscn.bkn.go.id ngasupan dinten katilu, Jumaah 28 September 2018. Sagala rupa masalah wedal sepertos koneksi gagal, link sscn.bkn.go.id...