Teknologi

Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019

Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli...

Koransunda.com - Apple cikeneh ngawanohkeun sistem operasi iphone panganyarna na, ios 13 dina konferensi pengembang WWDC 2019 di California. Henteu eta wae, iphone oge ngawanohkeun ipad os nyaeta sistem...

Olahraga

Ekonomi

Nadia Silva Sarjana Kedokteran Di Umur 18 Warsih

Nadia Silva Sarjana Kedokteran Di Umur 18 Warsih
Koransunda.com - Nadia Silva mojang kawit Sukabumi ieu ngabogaan gelar sarjana kedokteran atawa S.Ked diusia anom pisan yaktos 18 warsih. Anjeunna barobah kaayaan lulusan...

Teller BRI Maok Dana Nasabah Rp 2,3 Milyar

Teller BRI Maok Dana Nasabah
Koransunda.com, Jakarta - Teller BRI Rika Dwi Merdekawati 28 warsih disangka menggelapkeun artos nasabah BRI saajen Rp 2,3 milyar. Total nasabah anu dirugelkeun saloba...

95 Persen Peritel Gentos ka Jualan Online

95 Persen Peritel Gentos ka Jualan Online
Koransunda.com - Asosiasi Pangusaha Ritel Indonesia (Aprindo) nyahenteueun ayeuna ngabogaan kira-kira 600 anggota. Ti jumlah anggota kasebat, 95 persen di antarana ayeuna bertransformasi dina...

Pamarentah Tiasa Bantun Defisit BPJS Kasehatan

Pamarentah Tiasa Bantun Pajeg kanggo Defisit BPJS Kasehatan
BPJS Kasehatan | Koransunda.com - Pupuhu Indonesian Health Economic Asssociation Hasbullah Thabrany ngomong pamarentah tiasa ngamangpaatkeun pajeg kalepatan (sin tax) kanggo nyekapkeun kaperluan dana...

Bos Pertamina Manggihan Ieu Wanci Blusukan Cek B20

Bos Pertamina Manggihan Ieu Wanci Blusukan Cek B20
Pertamina, koransunda.com - Direktur Utami PT Pertamina (Persero) Nicke Widyawati mengecek panyaluran biodiesel 20% (B20) landian blusukan di dua stasiun pengisian bahan huru umum...

Pangaos Roko Teu Nyampe Rp50 Rebu Per Bungkus Sanajan Cukai Naek

Pangaos Roko Teu Nyampe Rp50 Rebu Per Bungkus Sanajan Cukai Naek
Koran Sunda - Direktorat Jenderal Bea sarta Cukai Kementerian Keuangan nangtoskeun yen kanaekan tarif Cukai Hasil Bako (CHT) dina 2019 ka hareup bade adil...

Otomotif

Edukasi

Ekonomi

Lifestyle

Nusantara

Tabrakan Kreta vs Treuk di Cicurug,Motor Ngiring Terhimpit

Tabrakan Kreta vs Treuk di Cicurug,Motor Ngiring Terhimpit

koransunda.com - Hiji treuk engkel bernomor pulisi F 8012 SF terpental rengse tabrakan kalawan kreta di Lembur Bangkongreang RT 07/07 Desa Barang,Kacamatan Cicurug, Kabupaten...
DPRD DKI Jakarta Bakal Saur Dines SDA soal Runtah Waduk Pluit

DPRD DKI Jakarta Saur Dines SDA Soal Runtah

Koransunda.com - DPRD DKI Jakarta bade nyauran Dines Asal Tanagi Cai (SDA) DKI Jakarta patali penumpukan runtah di Waduk Pluit. Pemanggilan eta bade dipigawe...
Rengse Pemilu CEO ti 21 Nagara Bakal Riung di Indonesia

Rengse Pemilu CEO ti 21 Nagara Bakal Riung di Indonesia

Koransunda.com - Wawakil Pupuhu Umum Apindo (Asosiasi Pangusaha Indonesia), Shinta W. Kamdani nyebutkeun yen pangusaha henteu kedah ngabogaan kasalempang naon oge ngeunaan jalan na...