Browsing Tag

Majalengka

Rute Wisata Paralayang Majalengka

Koransunda.com, Wisata Paralayang Majalengka - Mangrupa salah sahiji tempat rekreasi di Majalengka anu deudeuh kanggo Anjeun lewatkan kitu wae. Margi tempat wisata di Majalengka anu hiji ieu menyajikan kaendahan alam anu menawan. Ti hawa…