Pendaftaran SNMPTN 2019 Bade Dimulai

Koransunda.com - Pendaftaran mahasiswa anyar jalur seleksi lebet paguron luhur nagari ( SNMPTN) bade dimulai dina 4 Pebruari 2019.Babak kawitna, pihak sakola sarta siswa atos dipenta kanggo ngalakukeun pengisian sarta verifikasi data…

Rute Wisata Paralayang Majalengka

Koransunda.com, Wisata Paralayang Majalengka - Mangrupa salah sahiji tempat rekreasi di Majalengka anu deudeuh kanggo Anjeun lewatkan kitu wae. Margi tempat wisata di Majalengka anu hiji ieu menyajikan kaendahan alam anu menawan. Ti hawa…

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua…

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na…