Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

0
17
Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

Koran Sunda –  Saprak ngalakukeun peletakkan batu kahiji pangwangunan pabrik di Indonesia, SAIC GM wuling (SGMW) atawa dipikawanoh kalawan Wuling Motors, meunangkeun tangtangan ageung ka kualitas produk mobil na anu bade dipasarkeun kanggo Indonesia.

Tangtangan ieu wedal ngemut balarea Indonesia atos merenah kalawan produk Jepang anu atos mengakar sarta sanggem mikeun buktos pangladen, utamana kualitas produk mobil na anu atos diaku ku konsumen na di Indonesia. Asupna merek anyar leuwih ti nagari tirai bambu tangtos barobah kaayaan jalan berliku kanggo melempengkeun pameunteunan kasebat.

Jawaban ka kamangmang konsumen di Indonesia tetela mimiti kajawab, salila sataun aya di pasar Indonesia, wuling Motors sanggem ngabuktoskeun tangtangan na kalawan meluncurkeun dua produk andelan na Confero sarta Cortez. Kadua produk ieu oge atos memumpuk populasi anu cekap seueur, kalawan jumlah penjualan ngahontal 13.170 unit.

Baca Oge : Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Teknologi anu disematkeun wuling dina kadua produk na, barobah kaayaan salah sahiji strategi anu dipigawe wuling sarta ngelehkeun posisi tumpakan merek sanes anu sekelas kalawan na. Pangaos anu langkung kompetitif oge barobah kaayaan salah sahiji pendobrak pajeng amis na dua produk Wuling di Indonesia. Kanggo model Confero dibanderiol mimiti Rp128,8 juta sedengkeun Cortez mimiti Rp193 juta.

Kalawan pangaos kasebat konsumen tiasa ngarasakeun sababaraha fitur teknologi anu biasana ngan disematkeun produsen Jepang kanggo mobil kelas medium dugi premium na. Diantara teknologi kasebat aya Fitur Tire Pressure Monitoring Syztem (TPMS) minangka kontrol tekanan ban anu tiasa diakses supir ngaliwatan MID. Pakakas kasalametan sepertos dual SRS airbag, ABS sarta EBD sarta fitur rear parking tiasa dinikmati konsumen dina dua produk Wuling.

Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

“Kami ngalakukeun integrasi ka produksi mobil kalawan nempatkeun para suplier komponen anu aya dina hiji wewengkon pabrik anu aya di Cikarang pusat. Tujuanana kanggo motong waragad pengiriman part ku kituna urang tiasa pencet pangaos mobil anu dipasarkeun kanggo konsumen” ungkab Dian Asmahani, Brand Manager SGMW Motor Indonesia (Wuling Motors), disela acara pendak blogger mobil 123 di GIIAS sababaraha wanci kamari.

Baca Oge : Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Dihareupeun para blogger anu lolobana awewe kasebat, Dian ngungkab nyondong na mobil listrik E100 anu dipamerkeun di pikeuneun GIIAS, minangka komitmen sarta kesiapan Wuling Motors ngarojong lengkah pamarentah anu bade nyorong kesiapan mobil bertenaga listrik di Indonesia. Ngaliwatan aturan Presiden Nomer 22 warsih 2017 ngeunaan Rencana Umum Energi Nasional (RUEN), anu bade diteraskeun kalawan Perpres Tumpakan Listrik sarta aturan soal Low Carbon Emission Vehicle (LCEV) anu diinisiasi Kementerian Perindustrian.

Nurutkeun Dian, Wulings E100 mangrupa jawaban ti Wuling anu atos siap kalawan mobil listrik. Produsen mobil China ieu keur ngantos kesiapan regulasi ti pamarentah patali mobil listrik. “urang antos regulasi na, lamun atos siap urang oge bade geura-giru luncurkan mobil listrik di Indonesia , ”pungkas Dian.

Sumber : okezone.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =