Wisata Majalengka Penclut Paralayang

0
184
Wisata Majalengka Penclut Paralayang
Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Koransunda.com, Wisata Majalengka – Seueur cara kanggo ngarasakeun kaendahan bumi Majalengka. salah sahijina kalawan olahraga paralayang sarta gantolle ti Gunung Panten.

Paralayang mangrupa olahraga ngapung bebas kalawan ngagunakeun jangjang lawon (parasut),anu lesot dasar kalawan suku kanggo tujuan rekreasi atawa kompetisi.

Sedengkeun gantolle atawa layang gantung mangrupa olah raga rekreasi atawa kompetitif anu ngagunakeun pesawat langkung basajan, anu kadangkala ngan diwangun ti jangjang lawon berangka metal, kalawan pilot aya di hiji harness anu ngagantung.

Baca Oge : Sayang Kaak Wisata Alam Argapura Janten Hits

Dua olahraga kasebat kiwari beuki digemari di lemah cai. Eta kabuktian kalawan lobana lokasi-lokasi paralayang, utamana di Pulo Jawa, salah sahijina anu lebet wewengkon wisata majalengka.

Salah sahijina nyaeta di Gunung Panten, Majalengka. Ti penclut gunung kasebat, Rencang tiasa ngarasakeun panorama kaendahan bumi Dayeuh Angin. Sepertos hamparan hejo persawahan sarta pegunungan.

Baca Oge:
loading...

Tempat start wisata majalengka paralayang eta aya di Kacamatan Munjul, kira-kira tilu kilometer ti dayeuh Majalengka. Kanggo dugi ka tempat kasebat, Rencang tiasa ngalakukeun pendakian kira-kira 1,5 jam ti SD Munjul.

Baca Oge : Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Wisata Paralayang Majalengka dipikawanoh minangka olahraga rekreasi anu cekap nguras kantong. Kanggo hiji kali ngapung wae, biasana kedah merogok kocek dugi ratusan rebu sumawonten jutaan Rupiah.

Nanging, di Gunung Panten pangaos wahana olahraga eta kaitung someah keneh. Yaktos berkisar antawis Rp 350 rebu dugi Rp 500 rebu wae.

Lamun nuju usum, di tempat wisata majalengka kasebat Rencang tiasa nepungan dua buah has Majalengka. Yaktos manggah gedong gincu sarta duwet. Buah duwet sedep pisan ditingali sarta rasana amis lamun atos asak. Wangun sarta ukuran na jiga siki melinjo,nanging boga warna bungur.

Sumber : sportourism.id

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =