fbpx

Wargi Desa Parakan Majalengka Direuwaskeun Gantung Diri Di Tangkal Jati

0 3.351

Koransunda.com – Saurang wargi Desa Parakan, Kacamatan Leuwimunding, Kabupaten Majalengka, mendak sesosok lalaki gantung di hiji tangkal jati, Kemis (16/1/2020).

Sartono, wargi anu mimiti ningali sosok lalaki kasebat nyaritakeun, kira-kira babuk 05.30 WIB dirina bade mios ka kebon di caket lokasi kajadian.

Nanging, anjeunna direuwaskeun kalawan saurang lalaki anu atos maot ngagantung kalawan tali kabeungkeut di beuheung.

“Abdi hoyong jalan-jalan di kebon abdi Pak, ti kejauhan abdi ningali aya jalmi di caket tangkal jati, sanggeus abdi datangi jalmi eta gumantung sarta dina kaayaan maot” ceuk Sartono, Kemis (16/1/2020).

Baca Oge: Respons Bupati Majalengka Daerahna Janten Calon Ibu Kota Anyar Jawa Barat

Manehna ngeceskeun, wanci mimiti ningali, sosok lalaki kasebat atos dina kaayaan terbujur jengker.

Kalawan, kaayaan hulu di beungkeut ku tambang sarta gumantung di tangkal jati.

“Anjeunna ngagunakeun baju kelir belang-belang, teras anggo calana jeans panjang. Abdi tingal anjeunna atos terbujur jengker” ucap na.

Ningali kaayaan kasebat, dirina kaliwat ngalaporkeun ka pihak aparat Desa Parakan Majalengka.

Kaliwat, pihak desa langsung ngalaporkeun ka pihak anu berwajib, nyaeta Polsek Leuwimunding.

Samentara, Kapolres Majalengka, AKBP Mariyono, ngaliwatan Kapolsek Leuwimunding, Iptu Edy Purwanto ngomong, pihakna langsung neruskeun perihal laporan kasebat.

Kalawan dibantuan pihak Inafis Polres Majalengka sarta pihak Puskesmas satempat, pihakna langsung mindahkeun (evakuasi) jenazah warga Desa Parakan Majalengka kasebat.

Baca Oge: Aparat Gabungan Sidak Ka Lapas Majalengka

“Ti kenging pamariksaan Inafis Polres Majalengka sarta tim dokter puskesmas, korban disangka atos maot langkung ti genep jam” sanggem Iptu Edy Purwanto.

“Urang henteu mendak kitu kaayaanana unsur penganiayaan dina salira korban. Disangka korban tiwas murni margi gantung diri” tangtos na. (Tribun Cirebon)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 5 =