Wanoja Maot di Kamar Hotel Daya Grand Tasikmalaya

0
51
Wanoja Maot di Kamar Hotel Daya Grand Tasikmalaya
Wanoja Maot di Kamar Hotel Daya Grand Tasikmalaya

Koransunda.com –  Saurang awewe kapanggih Maot di jero Kamar No 106 Hotel Daya Grand, Kacamatan Mangkubumi, Dayeuh Tasikmalaya,Rebo (06/03).

Layon,mimiti dipikanyaho ku lepat saurang patugas jagi hotel,Indra Lesmana (47),Rebo (06/03).

Indra ngomong,pihakna mimiti terang kindisi korban berawal ti kecurigaan cai keran anu teras ngocor.

Hotel Daya Grand Tasikmalaya Hotel Mirah Di Tasikmalaya. Hotel Daya Grand mangrupa salah sahiji Daptar Hotel Mirah Di Tasikmalaya. Hotel Ieu Aya di Jalan Brigjen Sutoko Nomer 9 Tasikmalaya.

Baca Oge: Aparat Gabungan Sidak Ka Lapas Majalengka

“Sekitar tabuh 10 isuk (Rebo,06/03),abdi ngadenge cai ngocor teras. Nanging sabot abdi hoyong cobi pariksa,tetela panto na terkunci keneh. Geremet,kaliwat babuk 5 sonten dicek deui sarta panto na urang buka. Urang tingal kaayaan korban atos nangkarak di kasur,beungeut na katutup anggel,awak katutup simbut” cenahna.

“Kapastian korban pembunuhan atawa sanes antos sanggeus autopsi. Ngan dugaan mimiti ngarah ka ditu margi aya tatu di beuheung sepertos tilas cekikan,” sanggem Febry.

Katerangan pagawe hotel,Indra,mimitina anjeunna rumaos curiga kalawan cai kran di kamar 106 anu dugi sonten dinten murub keneh. Saksi saterusna mengetuk panto nanging henteu dibuka. Sanggeus nganggo konci serep kapanggih awewe dina posisi mondok sarta ditutupan simbut.

Wanci simbut disingkap,saksi kaget ningali awewe kasebat sepertos atos dina kaayaan tak bernyawa. Indra oge geura-giru ngalaporkeun kajadian ieu ka nu boga hotel anu selanjutnya neraskeun ka pulisi.

Dumasar katerangan daptar tatamu hotel,korban dipikanyaho sering mondok di hotel kasebat minangka penghibur wengi. Pulisi anu ngalakukeun olah TKP ngamankeun sajumlah artos kaduh korban sarta buku tabungan. Perkawis ieu dina keneh penyelidikan Polres Tasikmalaya Dayeuh.

Jajang Firmansyah,pagawe hotel anu kaleresan ngabogaan tugas wengi ngomong,korban anu namina Icha,Salasa (06/03) poe wengi,dongkap booking kamar sareng lepat weorang salaki-salaki.

Hulu Polres Dayeuh Tasikmalaya AKBP Febri Kurniawan Maaruf di tempat kajadian ngomong,rengse mendapat laporan ti wargi,pihakna langsung ka lokasi kajadian sareng anggota.

“Wanita kasebat atos maot, kirang langkung ti sababaraha tabuh anu kaliwat,sarta urang nuju milampah pendalaman sarta olah tempat kajadian perkawis,kanggo mendak cukang lantaran maotna eta” cenahna.

Febri nambahan,pihakna bade ngalakukeun otopsi ka korban kanggo terang cukang lantaran maotna.

“Pelaksanaan otopsi dipigawe ku dokter forensik,urang bade ngalakukeun luyu kalawan prosedur kanggo nangtukeun langkung tangtos cukang lantaran maotna ”tandas Febri.

Kapolres ngajelaskeun,di sababaraha haturan salira korban aya sababaraha tatu di haturan beungeut,beuheung sarta bahu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =