Wanoja Ieu Tiasa Ngagaduhan Laferrari Aperta Saharga Rp24 Milliar

0
30
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018

Laferrari Aperta – koransunda.com | sakaligus bentang rality show kawit Amerika Sarikat,Kylie Kristen Jenner kanggo bingah rengse mendapat kado ti pancar tercinta. Naon eta?

Dilansir ti thesun.co.uk dina Senen (26/2/2018),wanoja anu oge pebisnis kasebat mendapat Laferrari Aperta ti bebene na,Travis Scott. Kado eta margi Jenner anyar ngababarkeun,Stormi,anak kahiji kenging hubunganana kalawan Travis.

Jenner oge memposting supercar hideung kasebat ka rekening Instagramnya . Mobil eta mangrupa Ferrari edisi kawates kalawan mesin V12 ICE 800 CV,anu dikompakkeun kalawan motor listrik 120 kw.

Baca Oge : Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Semburan tanagi ti dua asal penggerak eta ngahontal 963 cv. Tanagi dikirim ka kikiping kalawan sistem transmisi DCT tujuh percepatan. Mobil ieu sanggem lumpat ti 0-100 kilometer/jam handap 3 detik.

Wanoja Ieu Tiasa Ngagaduhan Laferrari Aperta Saharga Rp24 Milliar
Wanoja Ieu Tiasa Ngagaduhan Laferrari Aperta Saharga Rp24 Milliar

Selayaknya mobil mentereng, Laferrari Aperta dibanderol kalawan pangaos 1 , 2 juta poundsterling atawa sekira Rp23 Milyar.

Baca Oge:
loading...

Samentara dikutip ti Independent,ieu sanes mangrupa mobil kahiji anu dikadokeun kanggo Jenner.

Margi dina deui warsih na anu ka-18 manehna oge mendapat kado mangrupi Ferrari. Saterusna dina teupang taun ka-19 manehna mendapat Mercedes Maybach.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =