Jumlah ODP Sarta PDP Virus Corona Di Purwakarta Nambahan

0 682

Koransunda.com – Jalmi dina pengawasan sarta pasien dina pengawasan wabah virus corona di Kabupaten Purwakarta nambahan.

Perkawis eta ditepikeun oleh Satuan Tugas Khusus (Satgassus) Covid-19 Kabupaten Purwakarta di halaman Kantor Dines Kasehatan satempat, Jumaah (20/3/2020).

Baca Oge: Viral Pernyataan KPAI Sperma Hamili Wanoja Di Kolam Renang

“Dugi poe ieu urang nyatet ODP nambahan 8 jalmi ti kawitna 45 jalmi, PDP nambahan 3 barobah kaayaan 6 jalmi sarta 1 Positip virus corona Covid-19.

Kanggo anu maot nihil “ungkab Juru nyarios Satgassus Covid-19 Kabupaten Purwakarta, Wahyu Wibisono, direndengan Kepala Dines Kasehatan, Deni Darmawan sarta Kepala Diskominto, Siti Ida Hamidah.

Manehna ngomong, sadaya PDP ayeuna keur mendapat perawat pihak medis di sajumlah rumah sakit di Purwakarta, samentara hiji pasien positip Covid-19 dirawat di rumah sakit Rotinsulu Bandung.

Baca Oge: Wargi Desa Parakan Majalengka Direuwaskeun Gantung Diri Di Tangkal Jati

Sadaya ODP, PDP atawa positip Covid-19 mangrupa wargi nagara Indonesia (WNI). “teu aya WNA, sadaya WNI” teges Wibi.

Kawitna, Bupati Purwakarta Anne Ratna Mustika nyebutkeun, dugi Kemis 19 Maret 2020 aya 45 ODP, 3 PDP sarta 1 jalmi positip vvirus corona atanapi Covid-19.

Sumber: ayopurwakarta.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

seventeen + sixteen =