fbpx

Valentino Rossi Bersaing Kalawan Murid Di Motogp

0 38

Koransunda.com – Jorge Lorenzo membeberkeun hubungan haneut anu terjalin kalawan Valentino Rossi sarta Marc Marquez. Katilu na sering berpesta sarta ngibing sareng di jabi lintasan Motogp.

Lorenzo, Marquez, sarta Valentino Rossi ngabogaan rivalitas luhur di lintasan Motogp. Henteu jarang katilu na silih bentrok sarta melibatkeun emosi dina perebutan gelar jawara.

Lorenzo sarta Rossi kantos ngotot cacak aya hiji tim kalawan Rossi di Yamaha. Duanana sumawonten kantos henteu silih berkomunikasi di garasi sarta larangan babagi data.

Usum kaliwat, Lorenzo oge remen bentrok rengse lumangsung insiden di lintasan Motogp. ayeuna duanana kedah digawe babarengan di tim Repsol Honda.

Nanging Pebalap veteran Motogp Valentino Rossi henteu ngaharepkeun aya hiji lintasan kalawan murid-murid na, sepertos Franco Morbidelli sarta Francesco Bagnaia.

Baca Oge : Supermoto CRF150L Gentos Pelek Henteu Dugi Rp4 juta

Motogp 2019 bade barobah kaayaan pasamoan Rossi, Morbidelli, sarta Bagnaia kanggo kali kahiji dina kompetisi balap motor nu mawi bergengsi.

Morbidelli sarta Bagnaia mangrupa lulusan akademi VR 46 anu ngabogaan kasempetan maju nyanghareupan Rossi. Kanggo Morbidelli, ieu mangrupa usum kadua di Motogp. Samentara Bagnaia bade ngajalanan usum perdana.

Dina kenging tes pramusim di Sepang sacara sakabeh, catetan wanci kadua pebalap langkung enggal tinimbang Rossi.

“Sabot urang mengawali proyek akademi sareng Pecco sarta Franco, urang henteu ngabayangkeun masalah sepertos ieu, urang henteu nginten pebalap urang bade bersaing kalawan abdi” sanggem Rossi dikutip ti Motorsport.

“Di hiji sisi urang urang rempan, abdi rempan pisan. Ti sisi sanes urang gumbira pisan margi urang didamel kalawan sae di akademi. Urang ngabantuan pebalap anu manawi bade ngelehkeun urang. Nanging urang henteu tiasa balik,sepertos eta pisan kaayaan na” sambung pebalap tim Monster Yamaha eta.

Kehadiran Bagnaia di sesi tes oge henteu lesot ti pantauan Rossi. Nurutkeun pebalap anu kali pamungkas ngahontal gelar jawara dunya dina sapuluh warsih tiheula, Bagnaia ngabogaan potensi anu ngajangjian.

“Abdi ngamanah anjeunna istimewa, impresif pisan, wilujeng kanggo na. Abdi ajeng kecepatanna wanci balapan mudun” cenahna sembari bergurau.

“Tiasa Anjeun bayangkeun lamun anjeunna sok tercepat di sesi tes sarta midamel catetan wanci satu menit 58,3 detik, padahal anjeunna ngabogaan pangalaman anu sakedik. leres-leres impresif. Abdi ngamanah urang kedah nengetan anjeunna” tambih Rossi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

twenty − eight =