Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

0
99
Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus
Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Medali Asian Games 2018– Perburuan medali dugi dinten kalima gelaran Asian Games 2018 lumangsung keneh heureut. Nanging kontingen China henteu tertahankan sarta beuki mantap di posisi perolehan medali samentara.

Baca Oge : Cegah Kriminal di Arena Kano Asian Games 2018 Pulisi Datangi Para Residivis

Indonesia berpeluang meunangkeun sesemplekan ti cabang badminton beregu putra. Tim putra bade patepang kalawan China. Laga ieu oge meunangkeun pangbagea ti bobotoh Indonesia anu hoyong mikeun pangdeudeul langsung. Sanes ngan eta Presiden RI Joko Widodo oge ngahiji mikeun suntikan moral supados medali emas tiasa direngkuh tim Beureum Bodas.

di handap ieu daptar perolehan medali Asian Games 2018,Rebo (22/8/2018)

Sumber : www.asiangames2018.id

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =