Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019

0
15
Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019
Uji Cobi Ios 13 Sarta Ipad Os Kanggo Umum Rilis Juli 2019

Koransunda.com – Apple cikeneh ngawanohkeun sistem operasi iphone panganyarna na, ios 13 dina konferensi pengembang WWDC 2019 di California. Henteu eta wae, iphone oge ngawanohkeun ipad os nyaeta sistem operasi panganyarna kanggo prangkat ipad bogana.

Ieu hartina prangkat iphone sarta ipad kaduh Apple bade ngabogaan sistem operasi anu benten. Sanaos kitu, pondasi ipad os ngarah keneh dina ios 13. Sateuacan meluncur resmi dina prangkat Apple.

Baca Oge: Apple Sematkan Fitur Hemat Baterai Di Ios 13

Perusahaan kawit Cupertino kasebat oge bade meluncurkeun versi beta ios 13 sarta ipad os. Versi beta kanggo pengembang atos diluncurkeun, samentara eta kanggo umum bade nyondong dina Juli 2019.

Dilansir ti laman Phone Arena, Kemis (6/6/2019) sanaos kitu wartosna kanggo mecakan versi beta henteu semudah anu dipigawe dina ios 12. Pamake kedah menginstal beta Macos atawa Xcode panganyarna sateuacan tiasa mengunduh sarta mulangkeun gambar beta ios13 ka iphone .

Baca Oge:
loading...

Baca Oge: Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Kanggo informasi, ios13 wartosna bade debut mimiti dina iphone panganyarna anu wartosna bade nyondong dina September 2019. Sistem operasi ieu mintonkeun sababaraha pembaruan sepertos mode poek, kontrol volume anyar, kontrol gerakan anyar, fitur privasi, sarta seueur keneh deui.

Samentara eta, Apple oge ngabantun sagala rupa kanaekan anu punjul sarta peryogi ka UI tablet dina ipad os. Sababaraha kanaekan tayakni mintonkeun layar kalawan mending. Samentara anu sanes ngawanohkeun kontrol gerakan anyar sarta pangrojong mouse.

Editor: Restu

Sumber: Okezone.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =