Tresia Beauty Blogger Geulis Kawit Subang

0 42

Tresia Beauty Blogger geulis kawit Subang babagi sudut tingali na ngeunaan hal mekar tren fesyen hijab mangsa kiwari. Jabi barobah kaayaan beauty blogger, manehna berprofesi minangka dosen anom di salah sahiji universitas kahot di Dayeuh Bandung.

Sagala rupa fenomena fesyen teras padamucunghul. Henteu ngan di ranah lokal, internasional oge kitu. Sumawonten,balik na style klasik dugi wedal na inovasi panganyarna ti tren hijab.

“Abdi ngarasakeun tren hijab ieu beuki naek kira-kira warsih 2010 atawa 2011, wanci Hanatajima, Dian Pelangi kaluron inovasi gaya hijan wanci eta” ceuk Tresia.

Baca Oge: Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Fenomena hijab ieu enggal pisan ngembang. Jabi gencarna hijrah, seueur oge artis-artis anu mitembeyan ngagunakeun hijab. Perkawis ieu nyorong balarea kanggo ngiring tapak para artis kasebat.

Sajaba ti eta, wedal na inovasi hijab oge barobah kaayaan faktor hal mekar hijab mangsa kiwari. Kurabu spesial hijab, jepit hijab, sarta sampo husus hijab oge nyondong di keur balarea. Perkawis ieu menepis pikiran yen hijab eta kuno.

“Abdi ningali kanggo dua warsih pamungkas, tren hijab anu seueur digemari ku balarea nyaeta simple loom sarta daily hijab. Pamakean hijabna henteu ribet teuing sarta langkung basajan” pungkas Tresia Beauty Blogger.

Baca Oge: Damel Keren Ieu Bawahan Kanggo Hijabers Kekinian

Tresia oge ningali kasempetan kanggo Anjeun anu boga niat muka usaha, utamana dina ngical produk hijab. Margi manehna ningali tren hijab ayeuna mangaruhan pisan kahoyong bade hijab eta sorangan. Di jabi wanci ngawulang, Tresia rarepot ngeusian sagala rupa acara minangka haturan ti grup D’Kolonial. Kanggo Anjeun anu geremet tiasa ngadatangan Instagramna di @tresiatre.

(indra / Sumber: tintahijau.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

17 + 10 =