Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab

0
110
Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab
Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab

Koran Sunda – Striker Timnas Indonesia, Beto Goncalves, negeskeun Timnas Indonesia U-23 ngagaduhan senjata andelan nyaeta kecepatan para pamaen kanggo nyanghareupan Uni Emirat Arab (UEA).

Striker Sriwijaya FC eta optimistis Merah Putih sanggem ngelehkeun UEA cacak tim lawan langkung punjul dina perkawis postur.

“Pamaen maranehanana [UEA] saleresna luhur, ngagaduhan kecepatan sarta pangabisa individu anu sae” ucap Beto sepertos dikutip ti Antawis.

Beto oge yakin Indonesia malahan ngabogaan kasempetan ageung kanggo tiasa leupas ka babak perempat final Asian Games 2018 kalawan ngelehkeun UEA. Tim arahan Magiet Skorza leupas ka fase gugur minangka salah sahiji peringkat katilu nyongcolang.

Baca Oge : Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Berlaga di Grup C, UEA eleh ti Suriah 0-1 sarta taluk ti China kalawan skor 1-2. China sorangan leupas ka babak 16 besar minangka jawara grup, sedengkeun Suriah runner-up.

Laga nyanghareupan UEA sakaligus barobah kaayaan misi tim arahan Luis Milla memutus rekor awon nyanghareupan tim-tim ti Asia Barat. Salila ditungkulan sang juru taktik kawit Spanyol eta, sok eleh ti tim-tim kawit jazirah Arab dina tilu kali pasamoan.

Garuda Muda eleh 1-2 ti Palestina di fase Grup A Asian Games 2018. Indonesia oge kantos eleh ti Suriah sarta Bahrain dina laga pemanasan jelang Asian Games.

Kawitna, asisten palatih Timnas Indonesia Bima Sakti ngomong skuat Merah Putih oge atos latihan adu penalti kanggo nyegah laga bakal dituluykeun ngaliwatan adu penalti.

“Tadi di sesi latihan pamungkas urang oge aya latihan penalti” ceuk Bima rengse latihan pamungkas jelang ngalawan UEA di Lapang sepak bola B Galura Bung Karno, Kemis (23/8).

“Sadaya pamaen sae kondisina, kajabi Bagas anu dina keneh babak penyembuhan. Anjeunna atos ngiring latihan sanajan acan cager pisan. Urang latihan oge sakedik aya taktik kumaha antisipasi UEA, coach Milla oge nepikeun poin-poin peryogi kanggo pertandingan enjing” ucap Bima.

Sumber : www.cnnindonesia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =