Xiaomi Android TV 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

Android TV Xiaomi 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

Android TV Xiaomi, koransunda.com - Babarengan kalawan peluncuran Redmi 6 sarta Redmi 6a, Xiaomi turut nyalabarkeun kehadiran televisi cerdas karya na, Mi TV 4a. Televisi anu disebutna langkung ti saukur TV internet kasebat ditawarkeun...
iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

iphone XS, Koran Sunda - Apple ngirim ondangan ka sajumlah media kanggo peluncuran produk panganyarna na anu bade diwanohkeun dina 12 September 2018 di Apple Campus, Cupertino, California, Amerika Sarikat. Perusahaan teknologi jieunan Steve Jobs...
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Koran Sunda - Oppo pamungkas kali meluncurkeun smartphone flagship Find 7 dina 2014. Sanggeus opat warsih “mati suri ” Oppo ahirna balik menghadirkeun gedeg flagship Find X. “Dari opat taun ka tukang saleresna urang deui...
Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Koran Sunda - Oppo anu cikeneh meluncurkeun Find X kanggo pasar Indonesia masihan banderol saharga Rp12,999 juta, anu langkung mirah dibandingkeun pangaos ponsel anu sami di Eropa nyaeta sekira Rp16,3 juta. Wanci ditanya ngeunaan beda...
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Koran Sunda - Wanci Oppo nyalabarkeun Find X dina pertengahan Juni kaliwat pausahaan teknologi kawit China eta ngungkab kitu kaayaanana versi anu langkung premium anu didamel luhur kerjasama kalawan pausahaan otomotif Lamborghini. Kiwari Oppo Find...
Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Koransunda.com - Balarea Indonesia ngiring meantoskeun datangna samagaha Sasih total dina 28 Juli 2018. Nanging kumaha lamun henteu tiasa nongton na sacara langsung? Tah,urang tiasa nongton na di loka ieu. Henteu peryogi rempan margi Awak...
Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Koransunda.com - Mios ti hobinya nongton kartun bertema jabi jomantara,Alyssa Carson,mojang umurna 17 warsih kawit Louisiana,Amerika Sarikat,berpeluang janten awewe,atawa sumawonten jalmi kahiji anu sanggem menginjakkeun suku di Mars. Kaliwat,kumaha hobi nongton na eta sanggem...
Startup Berbasis Blockchain Hara Targetkan 2 Juta Patani dina 2020

Startup Berbasis Blockchain Hara Targetkan 2 Juta Patani dina 2020

Koransunda.com - Blockchain beuki seueur dipake ku sagala rupa startup di sagala rupa beulahan dunya, salah sahijina di Indonesia. salah sahiji anu makena nyaeta Hara. CEO Hara,Regi Wahyu nyatakeun,manehna sarta pausahaan na nargetkeun dua juta...
5G Modem Pertama Milik Mediatek Meluncur Tahun Depan

5G Modem Pertama Milik Mediatek Meluncur Tahun Depan

Koran Sunda - Mediatek menjadi produsen berikutnya yang memperkenalkan chipset dengan kekuatan 5G. Modem ini akan di beri nama helio m70 dan akan muali diproduksi oleh tsmc pada proses 7nm, dengan menggabungkan teknologi EUV. Pengiriman chipset...
Microsoft Ajak Beberapa Studio  Konten Xbox

Microsoft Ajak Beberapa Studio  Konten Xbox

Koran Sunda - MICROSOFT diwartoskeun bade merilis pakakas Xbox tanpa disk dina wanci caket ieu. Kehadiran pakakas ieu saleresna atos digadang ku pecinta Xbox.Sanes rusiah umum deui lamun microsoft memasok game ti pihak pertama...

EdukasiArtikel Populer

Penyebar Penembakan Selandia Baru Dijerat UU ITE

Penyebar Konten Penembakan Selandia Baru Dijerat UU ITE

Koransunda.com - Kementerian Komunikasi sarta Informatika (Kemkominfo) nyebutkeun penyebar konten penembakan masjid Selandia Baru kalawan UU Nomer 19 Warsih 2016 ngeunaan Parobahan luhur UU...