Gratis Diajar Fotografi Low Light di Bali Cek di Dieu

Fotografi Low Light Gratis Diajar di Bali Cek di Dieu

Fotografi Low Light | Koransunda.com - Ayeuna teknologi fotografi berevolusi enggal. Fotografi sanes deui kaduh maranehanana-maranehanana anu ngagunakeun kamera DSLR atawa mirrorles. Kehadiran ponsel anu ngabogaan kamera berteknologi canggih barobah kaayaan tren anyar dina...
Google Damel Mesin Pencari Data kanggo Bantos Penelitian

Google Damel Mesin Pencari Data kanggo Bantos Penelitian

Koransunda.com - Google mangrupa surga informasi kanggo sadaya jalmi, kaasup para ilmuwan anu turut nyumbang informasi ditu. Kanggo mempermudah pagawean peneliti, wartawan, dugi akademisi dina pilari data, Google atos meluncurkeun fitur Dataset Search. Fitur anyar...
Google Cicing-Cicing Meser Data Kartu Kredit Demi Pengiklan

Google Cicing-Cicing Meser Data Kartu Kredit Demi Pengiklan

Koransunda.com - Atos janten rahasiah umum lamun istilah “teu aya dahar haratis” oge lumangsung di pausahaan teknologi anu nyadiakeun layanan haratis. Dina perkawis Facebook mimiti taun ka tukang contona. Sanajan ngijinkeun penguna mengakses jejaring sosial...
Xiaomi Android TV 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

Android TV Xiaomi 32 Inci Pangaos Rp2 Juta

Android TV Xiaomi, koransunda.com - Babarengan kalawan peluncuran Redmi 6 sarta Redmi 6a, Xiaomi turut nyalabarkeun kehadiran televisi cerdas karya na, Mi TV 4a. Televisi anu disebutna langkung ti saukur TV internet kasebat ditawarkeun...
iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

iphone XS, Koran Sunda - Apple ngirim ondangan ka sajumlah media kanggo peluncuran produk panganyarna na anu bade diwanohkeun dina 12 September 2018 di Apple Campus, Cupertino, California, Amerika Sarikat. Perusahaan teknologi jieunan Steve Jobs...
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Koran Sunda - Oppo pamungkas kali meluncurkeun smartphone flagship Find 7 dina 2014. Sanggeus opat warsih “mati suri ” Oppo ahirna balik menghadirkeun gedeg flagship Find X. “Dari opat taun ka tukang saleresna urang deui...
Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Koran Sunda - Oppo anu cikeneh meluncurkeun Find X kanggo pasar Indonesia masihan banderol saharga Rp12,999 juta, anu langkung mirah dibandingkeun pangaos ponsel anu sami di Eropa nyaeta sekira Rp16,3 juta. Wanci ditanya ngeunaan beda...
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Koran Sunda - Wanci Oppo nyalabarkeun Find X dina pertengahan Juni kaliwat pausahaan teknologi kawit China eta ngungkab kitu kaayaanana versi anu langkung premium anu didamel luhur kerjasama kalawan pausahaan otomotif Lamborghini. Kiwari Oppo Find...
Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Koransunda.com - Balarea Indonesia ngiring meantoskeun datangna samagaha Sasih total dina 28 Juli 2018. Nanging kumaha lamun henteu tiasa nongton na sacara langsung? Tah,urang tiasa nongton na di loka ieu. Henteu peryogi rempan margi Awak...
Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Koransunda.com - Mios ti hobinya nongton kartun bertema jabi jomantara,Alyssa Carson,mojang umurna 17 warsih kawit Louisiana,Amerika Sarikat,berpeluang janten awewe,atawa sumawonten jalmi kahiji anu sanggem menginjakkeun suku di Mars. Kaliwat,kumaha hobi nongton na eta sanggem...

Artikel Populer