Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Koran Sunda - Oppo anu cikeneh meluncurkeun Find X kanggo pasar Indonesia masihan banderol saharga Rp12,999 juta, anu langkung mirah dibandingkeun pangaos ponsel anu sami di Eropa nyaeta sekira Rp16,3 juta. Wanci ditanya ngeunaan beda...
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Koran Sunda - Wanci Oppo nyalabarkeun Find X dina pertengahan Juni kaliwat pausahaan teknologi kawit China eta ngungkab kitu kaayaanana versi anu langkung premium anu didamel luhur kerjasama kalawan pausahaan otomotif Lamborghini. Kiwari Oppo Find...
Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Samagaha Sasih 28 Juli Tiasa Ditonton Di Dieu

Koransunda.com - Balarea Indonesia ngiring meantoskeun datangna samagaha Sasih total dina 28 Juli 2018. Nanging kumaha lamun henteu tiasa nongton na sacara langsung? Tah,urang tiasa nongton na di loka ieu. Henteu peryogi rempan margi Awak...
Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Mojang Belia Ieu Bakal Janten Jalmi Kahiji Di Mars

Koransunda.com - Mios ti hobinya nongton kartun bertema jabi jomantara,Alyssa Carson,mojang umurna 17 warsih kawit Louisiana,Amerika Sarikat,berpeluang janten awewe,atawa sumawonten jalmi kahiji anu sanggem menginjakkeun suku di Mars. Kaliwat,kumaha hobi nongton na eta sanggem...
Startup Berbasis Blockchain Hara Targetkan 2 Juta Patani dina 2020

Startup Berbasis Blockchain Hara Targetkan 2 Juta Patani dina 2020

Koransunda.com - Blockchain beuki seueur dipake ku sagala rupa startup di sagala rupa beulahan dunya, salah sahijina di Indonesia. salah sahiji anu makena nyaeta Hara. CEO Hara,Regi Wahyu nyatakeun,manehna sarta pausahaan na nargetkeun dua juta...
5G Modem Pertama Milik Mediatek Meluncur Tahun Depan

5G Modem Pertama Milik Mediatek Meluncur Tahun Depan

Koran Sunda - Mediatek menjadi produsen berikutnya yang memperkenalkan chipset dengan kekuatan 5G. Modem ini akan di beri nama helio m70 dan akan muali diproduksi oleh tsmc pada proses 7nm, dengan menggabungkan teknologi EUV. Pengiriman chipset...
Microsoft Ajak Beberapa Studio  Konten Xbox

Microsoft Ajak Beberapa Studio  Konten Xbox

Koran Sunda - Bukan rahasia umum lagi kalau microsoft memasok game dari pihak pertama  xbox one, namun perusahaan tersebut mengambil langkah bear  untuk meningkatkan jumlah. Microsoft mengumumkan lima studio baru yang akan bergabung dengan microsoft...
4juta Vivo V9 6gb Teranyar

4juta Vivo V9 6gb Teranyar

Vivo V9 | koransunda.com – pengguna dengan kendaraan beroda empatitas tinggi tentu perlu ditunjang dengan ponsel pintar yang juga bisa diajak bekerja cepat, multitasking, dan modern. Bayangkan saja ketika anda sedang membuka software streaming vilhamo,...
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Koransunda.com - Sanggeus rumorna seueur bergaung di dunya maya, ahirna HMD Global resmi ngababarkeun balik lini Nokia X, nyaeta Nokia X6. Mimiti diluncurkeun di China, penampilan Nokia X6 kaitung premium. Ponsel papan keur ieu...
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Ratusan Rebu Nokia X6 Ludes Geus kajual dina 10 Detik

Koransunda.com - Kirang langkung atos saminggu HMD Global merilis Nokia X6 di China. Ponsel ieu wartosna mendapat pangbagea istimewa, nunjuk ti penjualan perdana anu lumangsung singget. Nurutkeun laporan, ponsel ieu ngan merlukeun wanci kira-kira 10...
Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Koransunda.com - Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 calon pegawai negeri sipil (CPNS) ngaliwatan laman resmi BKN di sscn.bkn.go.id. Kementerian Pendidikan & Kabudayaan (Kemendikbud) muka penerimaan...