Browsing Tag

Virus Corona

Persib Ngantosan Keneh Lanjutan Liga 1 2020

Koranunsa.com - Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PBB), Kuswara S. Taryono nepikeun pihakna nungguan keneh wartos lanjutan patali pikahareupeun kompetisi tahunan Lanjutan Liga 1 2020. Sabari nungguan, Kuswara ngomong pihakna bade…