Browsing Tag

Subang

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua…