Browsing Tag

Presiden

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na…