Browsing Tag

Pendaftaran CPNS 2018

14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com - Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018. Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan atawa online di portal SSCN. Dugi ayeuna, aya seueur pelamar…