Beranda Label Nokia

Label: Nokia

Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Koransunda.com - Sanggeus rumorna seueur bergaung di dunya maya, ahirna HMD Global resmi ngababarkeun balik lini Nokia X, nyaeta Nokia X6. Mimiti diluncurkeun di China, penampilan Nokia X6 kaitung premium. Ponsel papan keur ieu...
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Ratusan Rebu Nokia X6 Ludes Geus kajual dina 10 Detik

Koransunda.com - Kirang langkung atos saminggu HMD Global merilis Nokia X6 di China. Ponsel ieu wartosna mendapat pangbagea istimewa, nunjuk ti penjualan perdana anu lumangsung singget. Nurutkeun laporan, ponsel ieu ngan merlukeun wanci kira-kira 10...

Artikel Populer