Browsing Tag

Kepolisian

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua…

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na…