Beranda Label Kepolisian

Label: Kepolisian

Aparat Gabungan Sidak Ka Lapas Majalengka

Aparat Gabungan Sidak Ka Lapas Majalengka

Koransunda.com - Inspeksi Dumadakan (Sidak) anu dipigawe aparat gabungan anu diwangun ti Polres Majalengka, TNI sarta BNN ka hunian Lembaga Pemasyarakatan atawa Lapas Majalengka anu ngabogaan 21 kamar dicicingan ku 275 jalmi salah sahijina...
Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua anggotana anu kabuktian ngarempak kode...
Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na ngeunaan “Propaganda Rusia”...
Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan

Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan

Koransunda.com - AKBP M Yusuf emosional sarta menghajar dua jalmi indung sarta hiji anak anu disangka maok di minimarket bogana. Para palaku disebut nyokot pinareup dugi mi instan ti lokasi. " Palaku nyokot barang-barang anu...
Babuk Wanoja Di Minimarket AKBP Yusuf Dipariksa di Polda Jabar

Babuk Wanoja Di Minimarket AKBP Yusuf Dipariksa di Polda Jabar

Koransunda.com - Propam mariksa keneh AKBP M Yusuf anu neunggeul Wanoja maling di Pangkalpinang,Kapuloan Bangka Belitung (Babel). Pamariksaan dipigawe di Polda Jabar. " Berhubung ayeuna AKBP Y nuju widi resmi ti direktur na ngajajapkeun anakna...

Artikel Populer