Browsing Tag

Dongeng Sunda

Legenda Sangkuriang Bahasa Sunda

Koransunda.com - Legenda Sangkuriang Alkisah dina jaman kapungkur basa seekor bagong keur ngaliwat di hiji leuweung belantara. Bagong leuweung eta nuju rumaos kehausan di keur panas na terik sarangenge. Dina wanci anjeunna pilari-pilari…