Browsing Tag

CPNS

14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com - Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018. Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan atawa online di portal SSCN. Dugi ayeuna, aya seueur pelamar…

Aya Jalur Husus CPNS 2018 Minat?

Koransunda.com - Pamarentah boga rencana mikeun kuota husus calon pagawe nagari sipil (CPNS 2018) kanggo diaspora Indonesia. Warsih ieu diaspora barobah kaayaan salah sahiji jalur husus dina penerimaan CPNS. Dina seleksi CPNS kawitna,jalur…