Browsing Tag

BCA

Nurutkeun Ivan Permana BCL Atos Tiasa Seuri

Koransunda.com - Nurutkeun Ivan Permana, Bunga Citra Lestari (BCL) ngeceskeun gambaran kaayaan wargi na. Wanoja anu dalit disapa Unge kasebat dugi ayeuna berduka keneh susah selepas kepergian Ashraf Sinclair. Unge tiasa cobi seuri kalawan…