Browsing Tag

Artis

Menu Buka Puasa Ala Zaskia Sungkar

Koransunda.com - Aya seueur cara pilari inspirasi kanggo menu berbuka puasa. Salah sahijina ti media sosial Instagram. Sababaraha jalmi ngabagi resep menu buka puasa andelan na. Kaasup aktris sarta desianer Zaskia Sungkar. Anjeunna…

Nurutkeun Ivan Permana BCL Atos Tiasa Seuri

Koransunda.com - Nurutkeun Ivan Permana, Bunga Citra Lestari (BCL) ngeceskeun gambaran kaayaan wargi na. Wanoja anu dalit disapa Unge kasebat dugi ayeuna berduka keneh susah selepas kepergian Ashraf Sinclair. Unge tiasa cobi seuri kalawan…

Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

Hamish Daud, koransunda.com - Hamish Daud seueur midamel jalmi iri hate wanci nikah kalawan penyanyi geulis Indonesia, Raisa. Pernikahan anu lumangsung dina kaping 3 September 2017 di Ayana Midplaza, Jakarta Pusat eta barobah kaayaan…