Tabrakan Kreta vs Treuk di Cicurug,Motor Ngiring Terhimpit

0
6
Tabrakan Kreta vs Treuk di Cicurug,Motor Ngiring Terhimpit
Tabrakan Kreta vs Treuk di Cicurug,Motor Ngiring Terhimpit, SUmber Gambar: Sukabumiupdate.com

koransunda.com – Hiji treuk engkel bernomor pulisi F 8012 SF terpental rengse tabrakan kalawan kreta di Lembur Bangkongreang RT 07/07 Desa Barang,Kacamatan Cicurug, Kabupaten Sukabumi,Rebo (19/6/2019) siang,kira-kira babuk 10.30 WIB.

Kadua korban Acep (42 warsih) sarta Ishak (48 Warsih) anu mangrupa penumpang treuk ngajalanan perawatan margi ngalaman tatu di hulu alatan tabrakan. Sedengkeun Supir treuk Momo (53 warsih) wilujeng ngan ngalaman trauma.

Baca Oge: 9 Wargi Bekasi Karacunan Es Keupeul Milo

Acep, ishak sarta Momo mangrupa wargi Lembur Bentengtengah RT 001/005, Desa Kutajaya, Kacamatan Cicurug, Kabupaten Sukabumi.

Tabrakan kreta kasebat lumangsung dina wanci treuk bernomor pulisi F 8012 SF anu dikamudikeun ku Momo bade lebet ka lokasi gudang berak sarta usaha menyeberang rel kareta, Rebo (19/6/2019) kira-kira babuk 10.30 WIB. Tanpa disadari kreta Pangrango ngaliwat ti arah Bogor ka Sukabumi.

Baca Oge:
loading...

Baca Oge: Lini Berkekuatan 7 Skala Richter Oyag Lombok

Seketika treuk tersambar kreta dugi terlempar nonjok hiji motor sarta imah.

Informasi anu dikumpulkeun, treuk wanci eta bade lebet ka tilas gudang berak anu lokasi na padeukeut kalawan perlintasan rel kreta. Dina wanci anu babarengan, dongkap kreta ti arah Bogor nuju Sukabumi.

Seketika haturan payun treuk ditonjok kareta dugi terseret ka hiji wangunan. Treuk anu terseret ngiring nonjok sapedah motor Yama Mio kelir beureum kalawan nomer pulisi F 5948 UAQ anu nuju terparkir.

Baca Oge: Neangan Tapak Talari Asal Usul Buka Puasa Sareng

Haturan payun treuk ruksak parna, samentara sapedah motor anu terhimpit awak treuk oge ngiring rikes. Alatan kajadian eta, dua jalmi diwartoskeun ngalaman tatu-tatu sarta langsung dilumpatkeun ka RS Bhakti Medicare Cicurug.

Dugi wartos ieu dimuat, tacan aya katerangan resmi ti pihak berwenang ngeunaan kajadian kasebat.

Editor: Indra

Sumber: sukabumiupdate.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 18 =