Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

0
24
Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn
Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Koransunda.com – Pendaftaran CPNS 2018 di link sscn.bkn.go.id ngasupan dinten katilu, Jumaah 28 September 2018. Sagala rupa masalah wedal sepertos koneksi gagal, link sscn.bkn.go.id sesah diakses sarta lianna.

Ratusan rebu pelamar atos ngadaptar ngaliwatan website sscn.bkn.go.id. Nanging, lobana hahalang dipanggihan pelamar mimiti lemotna akses ka link sscn.bkn.go.id dugi koneksi gagal wanci ka situs resmi Pendaftaran CPNS 2018.

Tah, naon strategi supados lancar akses ka link sscn.bkn.go.id sarta cara nungkulan koneksi gagal wanci Pendaftaran CPNS 2018?

Baca Oge : Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Alur pendaftaran CPNS 2018 kedah dipahaman kalawan leres ku pelamar.

Rincian alur kasebat oge dijelaskeun di website sscn.bkn.go.id.

Pelamar wajib maos kalawan taliti sarta mempelajari na.

Perkawis eta supados teu aya informasi anu tinggaleun sateuacan neruskeun ka proses Pendaftaran.

Pelamar ngan tiasa lamar 1 (hiji) kalungguhan dina 1 (hiji) rupi formasi (Formasi Umum/Formasi Husus Lulusan Nyongcolang (cumlaude)/Formasi Husus Putra-Putri Papua sarta Papua Barat/Formasi Husus Disabilitas/Formasi Diaspora/Formasi Atlet Nyongcolang) di 1 (hiji) instansi.

Aya tilu seleksi SSCN yaktos babak pembuatan akun SSCN, babak citak kartu pendaftaran, sarta babak verifikasi.

Lamun atos nyurtian, pelamar CPNS 2018 kedah menghindari kalepatan-kalepatan anu sering lumangsung.

Sajaba ti eta, seueur pelamar anu mengeluhkeun margi kahese ngadaptar di website kasebat.

Utamana sabot traffic website nuju luhur-jangkungna.

Salah sahiji strategi supados pendaftaran lancar nyaeta singer pilari wanci.

Baca Oge : Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

Website saleresna sesah diakses di isuk dinten sanggeus tabuh 06.00 sarta tengah peuting kira-kira tabuh 22.00 WIB.

Pelamar kedah sanggem maok celah kalawan ratusan pelamar lianna anu mengakses situs kasebat.

Wanci nyongcolang anu mapatahan ku BKN nyaeta tabuh 01.00 dugi tabuh 04.30 WIB.  sajaba ti eta, BKN oge bade teras ngalakukeun evaluasi patali website sscn.bkn.go.id.  salah sahijina nyaeta nambahan tanagi pamakean konsumsi transfer per detik.

Ulah hilap dicoba nya!

Sajaba ti eta, saprak website sscn.bkn.go.id dibuka ping 26 September 2018, website atos rame dipinuhan ku pelamar. (korsun)

Sumber : BANJARMASINPOST

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 4 =