fbpx

Startup Berbasis Blockchain Hara Targetkan 2 Juta Patani dina 2020

0 23

Koransunda.com – Blockchain beuki seueur dipake ku sagala rupa startup di sagala rupa beulahan dunya, salah sahijina di Indonesia. salah sahiji anu makena nyaeta Hara.

CEO Hara,Regi Wahyu nyatakeun,manehna sarta pausahaan na nargetkeun dua juta patani minangka pamake aplikasi Hara dina warsih 2020.

Kadenge na alit (jumlahna),nanging anu urang incer impact-na , ” ceuk Regi wanci dipanggihan dina acara Blockchain for Real-World Problems di Graha Tirtadi,Kebayoran Anyar,Jakarta Kidul,Jumaah,6 Juli 2018.

Ayeuna,Hara tacan ngadongkang sakumna desa di Indonesia. Nanging,maranehanana angger usaha ngembangkeun aplikasinya . “Tiap desa benten-benten,urang kedah kanggo relevansi anu benten , ” tambih Regi.

Baca Oge : Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres

Hara mangrupa startup berbasis blockchain anu usik dina widang agrikultur. Maranehanana ngagunakeun teknologi kasebat kanggo ngabantuan efisiensi kagiatan tatanen.

Blockchain sorangan nyaeta teknologi penyimpanan data multiserver anu dihubungkeun sacara aman ku kriptografi. Ngaliwatan teknologi ieu,parobahan data anu lumangsung sacara efisien sarta permanen tiasa kacatet. Pihak anu kagabung dina raramat ieu bade meunangkeun informasi luhur saban transaksi anu lumangsung sarta kedah memvalidasinya .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

sixteen + one =