Spanyol Janten Dayeuh Nu Mawi Diminati Kanggo Kuliah

0
95
Spanyol Janten Dayeuh Nu Mawi Diminati Kanggo Kuliah
Spanyol Janten Dayeuh Nu Mawi Diminati Kanggo Kuliah

Koransunda.com – Nurutkeun hiji survey ti Goeuro,nagara Spanyol mangrupa tujuan nomer hiji kanggo mahasiswa internasional. Survey ti platform lalampahan ieu melibatkeun,langkung ti 5.700 mahasiswa ti 10 nagara.

Informasi anu Koran Sunda dapatkan ti Times Higher Education,Jumaah (13/7/2018) saloba 18 persen ti maranehanana,milih Spanyol minangka pilihan utami,saterusna aya Inggris menempati posisi kadua,kalawan 16 persen. Langkung teras,jabi minangka tempat diajar. Para mahasiswa oge hayangeun wanci maranehanana di jabi nagari kanggo menjelajahi langkung seueur Eropa.

Langkung teras,Spanyol saleresna atos junun metot mahasiswa internasional saban warsih na. Berkat kombinasi metot ti universitas sarta gaya hirupna anu metot. Sarta dirojong fakta,lamun nalika Spanyol nyaeta salah sahiji nalika anu nu mawi seueur dipake di dunya. Statistik dina 2017,nembongkeun yen aya kira-kira 95.000 mahasiswa sejen di Spanyol.

Baca Oge : 5 Program Kampus Anu Damel Anjeun Sukses Di Era Revolusi Industri 4.0

Henteu ngan dugi didinya,sababaraha universitas di Spanyol oge atos nyatet diri sacara konsisten di World University Rankings 2018. Nurutkeun,QS Ranking 2018,aya kira-kira 23 universitas,sumawonten 9 kampus aya aya di luhur urutan 400 dunya.

Tilu universitas teratas di antarana,Universitat de Barcelona di 156,Universidad Autónoma de Madrid di 187 sarta Universitat Autònoma de Barcelona di 197. Konsentrasi utami universitas-universitas terkemuka di Spanyol,berbasis di puseur dayeuh Madrid sarta dayeuh kadua Barcelona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 1 =