Seputar Meninggal Na Ashraf Sinclair Anu Dumadakan

0 831

Koransunda.com – Salaki penyanyi Kembang Wangwangan Langgeng landian BCL,Ashraf Sinclair,maot dina Salasa (18/2/2020).

Dihubungan Kompas.com ngaliwatan talatah Whatsapp,manajer BCL,Doddy,ngomong yen Ashraf ngalaman serangan jajantung sarta nilar sekira babuk 04.51 WIB.

1. Tiba di imah susah

Sanggeus dilumpatkeun ka Imah Udur Metropolitan Medical Center (MMC),Kuningan,Jakarta Kidul,layon Ashraf Sinclair oge dibawa ka imah susah.

Pantauan di lokasi,kira-kira babuk 07.33 WIB rombongan anu ngabantun layon anjog di imah susah anu tempatna wewengkon Pejaten Kulon,Jakarta Kidul.

Baca Oge: Ria Irawan Pupus Sanggeus Ngalawan Kanker Getah Bening

Kasampak iring-aleutan kasebat dikawal kalawan dua motor voorijder. Tak lami,katembong BCL turun ti mobil layon kalawan panon sembap. Samentara eta,imah susah dijagi heureut ku sababaraha patugas kaamanan berseragam hideung.

2. Sejumlah pesohor melayat sarta karangan kembang daratang

Nilar na Ashraf sacara dumadakan cekap ngoyagkeun dunya hiburan lemah cai. Para pesohor hiburan Indonesia kasampak daratang kanggo melayat layon. Maranehanana Reza Rahadian,Lukman Sardi,Chelsea Islan,Cios,Christian Sugiono,Iis Dahlia,Maia Estianty,sarta sajumlah artis lianna.

Rupina sanes ngan artis wae,kasampak oge putra kadua Presiden RI ka-6 Susilo Bambang Yudhoyono,Edhie Baskoro Yudhoyono,sarta politikus Ruhut Sitompul. Suasana beuki berkabung sanggeus datangna sababaraha karangan kembang,nyumponan wewengkon kira-kira imah susah.

Karangan kembang kasebat dikirim ku Presiden Joko Widodo,Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan,dugi Menteri Parawisata sarta Ekonomi Kreatif Wishnutama. Aya deui kiriman ti sederet artis dunya hiburan lemah cai dugi sajumlah instansi. Karangan kembang kasebat ngajajar ti tungtung jalan hiji ka anu lianna.

3.dimakamkeun di San Diego Hills Mendiang

Ashraf Sinclair dikebumikeun di pemakaman San Diego Hills,Karawang,Jawa Kulon. Perkawis eta dipikanyaho liwat papan bewara anu terpampang di payun imah susah. ” Dimakamkeun di pemakaman San Diego Hills,Karawang,” kitu ditulis di papan bewara kasebat.

Baca Oge: Baby Shima Hoyong Lamun Dinikahi Sule

Sanggeus disolatkeun di imah susah,layon Ashraf dimioskeun dina babuk 14.02 WIB kalawan ngagunakeun mobil layon. Aya oge sababaraha voorijder sarta opat beus anu eusina kulawargi ageung. Maranehanana ngiring ngajaga layon ka tempat peristirahatan pamungkas.

4. Kronologi nilar na Ashraf Sinclair

Produser musik Maia Estianty ngunggelkeun,anjeunna sempet mendapat carios ngeunaan kajadian sateuacan Ashraf maot. ” Carios ti dina da,janten pas hoyong reureuh tuh wengi,Ashraf ditinggal Unge (sapaan dalit BCL) kanggo bersihin beungeut,” sanggem Maia.

Anjeunna Sok Dongkap Happy,Wangsul Happy Selepas ngabersihkeun beungeut,sanggem Maia,BCL balik ka kamar sarta ningali Ashraf henteu tiasa dihudangkeun. ” Pas hoyong talatah mi instan,seep bersihin beungeut,(Ashraf) henteu hudang. Janten kajadian enggal pisan,” kedalna.

Perkawis senada oge ditepikeun Doddy,manajer Doddy ngomong,anjeunna mendapat telepon ti BCL dina babuk 04.00 WIB isuk. Anjeunna oge atos terang Ashraf atos dibawa ka imah udur. “Semua telepon abdi tabuh opat isuk,henteu aya anu Whatsapp,abdi ngamanah aya naon,nya.

Dugi pembantu abdi anu bangunin abdi,sanggem Emas Ashraf dibawa ka imah udur,” sanggem Doddy di San Diego Hills Karawang,Jawa Kulon,Salasa (18/2/2020).

Doddy berujar,anjeunna oge nampi talatah singget ti BCL. tapi,BCL ngabejaan yen Ashraf atos maot. “Bunga mung teks abdi,Ashraf atos henteu aya (maot),kirang langkung jiga kitu da.

Abdi atos henteu tiasa mikir,abdi jalan ka ditu , ” sanggem. Maos juga: Melly Goeslaw: Unge,Gampil-mudahan Dipertemukeun Balik kalawan Ashraf di Surga “Intinya abdi telepon jalmi anu aya di imah udur,nuju ditarekahan. Tetela atos henteu aya,mios na sae pisan , ” sambung Doddy.

Doddy nambahan,Ashraf sempet berbincang-bincang kalawan BCL sateuacan pupus mapag. “Ya biasalah,Kembang wangsul ti Idol sempet ngobrol. (Dibecandain) meujeuhna na jalmi mondok,ka kamar ibak gentos baju bersih-bersih,pas wangsul (BCL) Ashraf-na atos henteu aya , ” cenahna.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 × two =