Sayang Kaak Wisata Alam Argapura Janten Hits

0
37
Wisata Alam Sayang Kaak Argapura Janten Hits
Wisata Alam Sayang Kaak Argapura Janten Hits

Majalengka – salah sahiji wisata alam Majalengka anu kiwari keur hits nyaeta ngarasakeun suasana sarta panorama alam di Pasir Merkury Sayang Kaak di Blok Cibuluh Dess Tejamulya Kacamatan Argapura. Nu datang tiasa kalawan merenah nyeuseup hawa seger, tiis,sarta elusan angin gunung. Henteu ngan eta, nu ngokolakeun wisata ditu oge nyiapkeun wisata berkemah, ala Indian, manah, dugi view geulis anu nangtang.

“Urang ngarasakeun pisan wisata alam di dieu, salse sarta merenah” ceuk Endah salah sahiji nu datang ti Jakarta.

Baca Oge : Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

Endah nyaritakeun, berwisata alam di Majalengka berkesan pisan. Aya seueur lokasi alami anu henteu kapanggih di dayeuh, ku kituna wisata alam atawa wisata desa menghiburna pisan.

Samentara salah sahiji nu ngokolakeun Atang nambahan, pihakna atos digawe babarengan kalawan Taman Nasional Gunung Ciremai (TNGC), pihak desa dugi komunitas wisata, supados sanggem nyorong terciptana gerakan sadar wisata. Ka hareup anjeunna ngaharepkeun, wisata alam sanggem nguliat sarta memdongkrak perekonomian rahayat.

Sumber : https://www.facebook.com/majalengkajurnal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + eight =