Sanggeus 11 Warsih Hariono Oge Permios Ti Persib

0 1.957

Koransunda.com – Persib Bandung dipastikeun henteu manjangkeun kontrak Hariono kanggo usum payun. Perkawis kasebat, ditepikeun ku palatih Persib, Robert Rene Alberts. Disebutkeun Robert, Hariono bade ninggalkeun tim Persib dina ahir usum ieu.

Hartina, Hariono barobah kaayaan pamaen kadua anu dileupas klub berjulukan Maung Bandung eta kanggo usum payun. Kawitna, Robert oge mengonfirmasi terdepaknya Kevin van Kippersluis ti skuat Persib. ” Sajauh ieu anyar dua pamaen anu dikonfirmasi bade mios ti tim, Hariono sarta Kevin,” sanggem Robert.

“Urang bade sawala enjing nanging Hariono moal perpanjang kontrak,” sambung anjeunna, di Stadion Si Jalak Harupat, Kabupaten Bandung, Kemis (19/12/2019). Wartos hengkangna Hariono tangtos wae mengejutkeun.

Pamaen anu identik kalawan nomer tonggong 24 eta atos dianggap legenda ku Bobotoh lantaran loyalitasnya ka Persib. Langkung kirang, 11 usum Hariono berseragam Persib. Catetan kasebat, ngajadikeun Hariono minangka pamaen terlama anu nguatkeun Persib dina skuat klub berjulukan Maung Bandung ayeuna. Hariono sorangan ngagabung sareng Persib dina usum 2008, sanggeus kawitna nguatkeun Deltras Sidoarjo.

Baca Oge: Ndouassel Kaancam Absen di Laga Persib vs Arema

Anjeunna dongkap sareng Jaya Hartono, anu basa eta ditunjuk minangka palatih Persib. Saprak warsih 2008, Hariono nyepeng lalakon peryogi di lini keur Persib. Sanajan seueur palatih anu dongkap sarta mios, Hariono angger barobah kaayaan pilihan utami. Minangka gelandang tahan, Hariono ngabogaan gaya ulin anu tak kenal sanggem kompromi.

Ngaliwatan gaya ulin na eta Hariono sempet meunangkeun landian minangka Gattuso-na Indonesia. tapi , ngasupan usum 2018, wanci Persib ditungkulan ku Mario Gomez, Hariono mimiti kaleungitan tempat utami di skuat Persib. Kaayaan kasebat nerus di usum 2019, sabot Maung Bandung dilatih Robert Rene Alberts.

Dina 33 laga anu dilakonan Persib di Liga 1 2019, Hariono ngan maju dina 19 pertandingan (14 starter sarta 5 kali minangka gentosna. Geura-giru rumuskan rencana pembentukan tim sanajan atos nyalabarkeun dua wasta anu dipastikeun hengkang ti skuat Persib usum payun, Robert tacan keneh hoyong wagel seueur ngeunaan rencana transfer Maung Bandung kanggo Liga 1 2020.

Dina sababaraha wanci pamungkas, Persib mimiti dipitnahkeun keur ngadeukeutan sajumlah pamaen. salah sahijina, penyerang PSS Sleman Yevhen Bokhashvili. tapi rumor kasebat buru-buru dibantah Yevhen. Pamaen kawit Ukraina eta negeskeun bakal tahan di PSS dina usum payun.

Sajaba ti eta Persib oge dikaitkeun kalawan Luizinho Passos. Palatih kiper Borneo FC eta diwartoskeun bade merapat ka Persib, sanggeus kontraknya sareng tim beralias Pesut Etam eta lekasan dina ahir Desember ieu. Soal rumor Bokasvili sarta Passos, Robert oge menukasnya .

Baca Oge: Ghozali Henteu Sabar Rasakeun Suasana GBLA

Nurutkeun anjeunna, sajauh ieu tacan aya pembicaraan antawis tim palatih sarta manajemen patali rencana perekrutan kanggo usum payun. “Abdi tacan terang kumaha usum payun. Lamun anjeun taros abdi soal kumaha tim usum payun ,abdi tacan terang. Margi abdi tacan terang saha anu kantun sarta saha anu lebet” teges Robert. ” tapi sajauh ieu anyar dua pamaen atos dipastikeun moal teras di Bandung,” sambung anjeunna.

Palatih berkebangsaan Belanda eta neruskeun, tim palatih sarta manajemen Persib anyar bade ngabahas soal rencana pembentukan tim kanggo usum payun dina Jumaah (20/12/2019). Nurutkeun Robert, pasamoan kasebat bade ngabahas saha wae pamaen anu bade tahan sarta mios ti skuat Persib usum payun. Oge, bade dicindekkeun saha wae pamaen anu bade didongkapkeun Persib.

“Enjing urang bade ngalakukeun pasamoan kalawan manajemen margi pamaen bade mendapat pere ping 23″ ungkab Robert. ” Janten urang kedah mikeun informasi saha wae pamaen anu bade balik ngagabung Januari antos. Sarta saha pamaen anu bade dongkap, sadaya bade dibadamikeun enjing” ceuk anjeunna.

Sumber : kompas.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

seven − one =