Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres

0
77
Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres
Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres

Koran Sunda – Wawakil Gubernur DKI Jakarta Sandiaga Uno henteu nengtereweleng atawa ngalereskeun hal ngaranna anu diwartoskeun bakal barobah kaayaan calon wawakil presiden gondeng Pupuhu Umum Partei Gerindra, Prabowo Subianto dina Pemilihan Presiden (Pilpres) 2019.

Sandiaga Uno oge nyebutkeun tacan ngurus serat widi pengunduran dirina minangka pajabat wewengkon kanggo tiasa melenggang ka kontestasi pulitik eta.

“Sampai detik ieu abdi ngabogaan tugas keneh sarta tacan aya serat pengunduran diri atawa serat anu nuju didraf” sanggem Sandiaga di Balai Kota Jakarta, Kemis 9 Agustus 2018.

Baca Oge : Anies Blak-Blakan Soal Sandiaga Uno Sarta Cawapres Prabowo

Di tempat anu sami, Wawakil Pupuhu Dewan Pembina Partei Gerindra Hasyim Djojohadikusumo anu dongkap ngahadiran acara pencatatan pernikahan massal umat Nasrani wargi DKI Jakarta oge henteu mikeun kejelasan.

Sabot ditanya soal rencana Prabowo ngarendeng kalawan Sandiaga Uno dina Pilpres 2019, manehna ngawalon “Kecuali aya Pangeran nangtukeun sanes. Urang tingal antos.”

Hasyim oge ngomong bade aya deklarasi calon wawakil presiden pendamping Prabowo di panyicinganana, Jalan Kertanegara Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, poe ieu.

Kawitna, Sekretaris Jenderal Partei Gerindra Ahmad Muzani nyebutkeun aya dua wasta anu barobah kaayaan calon calon wawakil presiden Prabowo Subianto di Pemilihan Presiden (Pilpres) 2019. Kadua wasta eta nyaeta Sandiaga Uno sarta Pupuhu Komando Hijian Pancen Sareng Partei Demokrat Agus Harimurti Yudhoyono.

Muzani ngomong, wasta Sandiaga sarta AHY keur dikonsultasikeun kalawan mitra koalisi. Anjeunna berujar, Prabowo ngabantun kadua wasta eta ka Partei Amanat Nasional, Partei Kaadilan Sejahtera, sarta tangtos wae Partei Demokrat.

Muzani oge negeskeun, wasta Sandiaga Uno sarta AHY diproyeksikeun minangka calon wawakil presiden. Sedengkeun minangka capres, sanggem anjeunna, Gerindra berkukuh mengusung Prabowo Subianto “Capres urang angger Pak Prabowo Subianto” cenahna.

Sumber : tempo.co

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 1 =