Sanajan Persib Draw Angger Sugema

0
345
Sanajan Persib Draw Angger Sugema
Sanajan Persib Draw Angger Sugema

Koransunda.com – Teuing naon anu aya dina pikiran pamaen Persib Bandung wanci nyanghareupan Persiwa Wamena dina leg kahiji Babak 32 Besar Piala Indonesia. Serangan demi serangan kandas di panangan Endang Subrata.

Nu ngajaga gawang Persiwa Wamena eta ngajanggelek barobah kaayaan tembok kandel kanggo timna wanci nyanghareupan Maung Bandung di Stadion Wijayakusuma, Cilacap, Minggu (27/1). Nu boga nomer pung¬gung 61 eta midamel frustasi Esteban Vizcarra sarta rencang-rencang.

Endang nyalametkeun sahenteuna lima kasempetan emas anu beunang anak asuh Miljan Radovic kasebat. Sumawonten dina hiji momen anjeunna ngalakukeun double save.
Luhur capaian cahayaan Endang, tim besutan Winaryo kasebat junun nahan imbang 0-0 Ezechiel Nduoassel CS. Pencapaian anu dirasa istimewa kanggo tim anu berlaga di Liga 3 kasebat.

Baca Oge : Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab

Men away, Persib nurunkeun skuad pemain anyar. Aya Srdjan Lopicic sarta Erwin Ramdani anu mangrupa pamaen anyar di mimiti usum ieu di posisi starter.
Kalawan komposisi anu kaasup kiat, Persib saleresna sanggem mendominasi kaulinan. Kasempetan demi kasempetan teras diciptakeun tanpa liren. Nanging gawang anu diantos tak kunjung anjog.

Penampilan solid pertahanan Persiwa saleresna midamel Persib Draw sarta kahese menjebol gawang tuan imah. Ditambih deui, performa Endang Subrata handap mistar anu jabi pisan dawam. Sang kiper sanggem midamel skuad Maung Bandung frustrasi.

Baca Oge:
loading...

Dugi ahir babak kahiji, Persib Draw henteu sanggem nyiptakeun gawang. Maung Bandung leres-leres kahese meupeus kebuntuan.

Kaayaan ieu midamel palatih Miljan Radovic ngasupkeun Ezechiel N’Douassel sarta Esteban Vizcarra di mimiti babak kadua. Asupna dua pamaen kalawan skill luhur kasebat midamel serangan Persib langkung seukeut.

Baca Oge : Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Sanajan bertubi-tubi serangan anu dirarancang, sae ngaliwatan open play atawa set pieces tak sanggem midamel jala Endang Subrata bergetar.

Persib oge didamel gabug sapanjang 90 menit. Kenging imbang tanpa gawang ieu barobah kaayaan modal peryogi kanggo Persiwa kanggo lakoni laga kadua antos. Samentara kanggo Persib Draw perkawis ieu tangtos barobah kaayaan rugel, Sanajan di leg kadua antos bade ulin di kandang sorangan.

Palatih Persib Bandung Miljan Radovic malahan ngomong lamun kaulinan anak asuh na cekap sae. Seueur kasempetan anu dihasilkeun.

“Ieu pertandingan kahiji, lamun pertandingan kahiji sok sesah. Margi sok aya adaptasi anyar , ” sanggem palatih kawit Montenegro eta rengse laga.

Sumber : RadarTasikmalaya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =