Sah Ieu Mobil Dines Anyar kanggo Joko Widodo

0 155

koransunda.com – Presiden Joko Widodo bade keneh menunggangi mobil kawit Jerman minangka tumpakan dines na. Dina laman Kementerian Sekretariat Nagara (Setneg) Jokowi bakal menumpangi Mercedes-Benz S600 Guard kalawan peruntukan kanggo hulu nagara.

“Luyu kenging ngayakeun,ti sababaraha penyedia anu ngasupkeun panawaran,Kementerian Sekretariat Nagara RI megatkeun Mercedes-Benz Indonesia kanggo nyadiakeun dua unit mobil Mercedes-Benz S 600 Guard minangka tumpakan teuas VVIP Kepresidenan,” serat laman kasebat.

Baca Oge: Mobil Dines Menteri 2019-2014 Anggo Toyota Crown Hybrid

Mobil Jokowi ieu saleresna atos sababaraha kali disebatkeun ngalaman karuksakan. Sumawonten Hulu Sekretariat Presiden Heru Budi Hartono ngedalkeun yen sababaraha kadudukan di jero mobil atos ruksak ku kituna tak tiasa ngarojong kagiatan kepresidenan kalawan sae.

Mercedes-Benz S600 Guard turunan tilas presiden Susilo Bambang Yudhoyono eta oge kantos sababaraha kali mogok sabot Jokowi nuju milampah pagawean na. Mobil Mercy saleresna identik minangka tumpakan kepresidenan.

Seueur hulu nagara anu mercayakeun Mercy minangka mobil dines na. Mercedes-Benz S-Class saleresna dirarancang ku pabrikan Jerman eta kanggo merepresentasikeun kenyamanan sarta kaamanan berkendara. Sepertos dilansir loka The Journal,Mobil ieu mangrupa salah sahiji model flagship Mercedes-Benz. S600 Guard dibekali rupa-rupa teknologi nyongcolang. Kitu oge soal performa sarta dinamika berkendaranya .

Salah sahiji fitur nyongcolang ti Mercedes-Benz S 600 nyaeta Pre-Safe System kanggo midamel golongan VIP di jerona angger aman. Sistem eta disebut kanggo nangtayungan nunyicingan mobil lamun lumangsung kacilakaan.

Baca Oeg: HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

Mercedes-Benz saleresna ngahaja midamel S 600 Guard minangka tumpakan husus anu dirarancang kalawan tingkat kasalametan sarta kaamanan luhur. Minangka mobil petinggi nagara,Mercedes-Benz S 600 Guard didamel antipeluru. Mobil ieu oge ngabogaan lante antipeluru kanggo nangtayungan nunyicingan na ti bitu bom.

Di sakumna haturan mobil dilapisan bahan antipeluru. sajaba ti eta kitu kaayaanana run-flat tyre matak bisa mobil tiasa keneh melaju cacak ban dina kaayaan kempis. Kanggo nyegah bitu,tangki bahan huru oge didamel antipeluru sarta ngabogaan sistem pemadaman seuneu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

nineteen − eighteen =