Sabaraha Lami Pacaran anu Ideal Sateuacan Nikah

0 7

Koran Sunda – Prinsip masing-masing jalmi ngeunaan pernikahan henteu sok sami. Aya anu milih wanci pacaran anu singget, nanging langsung nikah. Nanging, aya oge anu hoyong ngaliwatan mangsa kawanohan sarta pendekatan anu lami tiheula supados mantap ngalengkah ka jenjang selanjutna . Emangna, sabaraha lami mangsa pacaran anu ideal sateuacan nikah?

Sasaena ,kedah sabaraha lami pacaran dugi ahirna nikah?

Kanggo Anjeun anu nuju menjalin kaasih, sae anu anyar mapan saumur jagong atawa atos bertahun-warsih lilana, patarosan ieu nampakna bade sok nyondong di benak Anjeun. Nya, margi dina dasarna pernikahan lain perkawis anu tiasa dianggap enteng.

Rachel A. Sussman, saurang pakar hubungan di Sussman Counseling di New York, ngeceskeun yen opat warsih dianggap minangka mangsa pacaran anu ideal kanggo neruskeun ka jenjang anu langkung serius.

Baca Oge : Cinta Laura Damel Tamu Undangan Gagal Fokus Di Resepsi Raditya Dika

Parnyataan ieu diperkuat ku penelitian ti Emory University, anu dipigawe dina langkung ti 3.000 jalmi anu atos nikah. Tujuanana kanggo pilari terang sabaraha lami wanci pacaran sarta umur pernikahan maranehanana ayeuna.

Kenging penelitian nembongkeun yen pasangan anu berpacaran dua warsih ngabogaan kasempetan perceraian anu langkung pendek tinimbang kalawan pasangan anu ngan berpacaran salila hiji warsih. Sumawonten, kasempetan perceraian bade beuki mudun dugi 50 persen kanggo maranehanana anu ngaliwatan mangsa pacaran salila tilu warsih atawa langkung.

Saleresna teu aya patokan sabaraha lami mangsa pacaran anu ideal. Nanging lamun ditingali ti survei sarta penelitian kasebat tiasa ditumbukeun yen beuki lami wanci pacaran, beuki pendek jigana pasangan kanggo cerai di poe kahareupnakeun.

Alesanna, margi beuki lami Anjeun menjalin hubungan, mangka jigana Anjeun langkung ageung kanggo mikawanoh sarta nyurtian pasangan. Kitu deui sawangsulna.

Kumaha lamun wanci pacaran kaitung singget?

Henteu sakedik pasangan anu megatkeun kanggo geura-giru nikah, sanaos anyar ngajalanan mangsa pacaran anu sakedap. Naha ieu ngajamin duanana atos silih mikawanoh cekap sae?

Terri Orbuch,Ph.D, saurang profesor di Oakland University sakaligus nu nulis buku dijudulan 5 Simple Steps to Take Your Marriage From Good to Great, ngungkabkeun yen manawi pisan pasangan anu anyar sakedap pacaran tacan mikawanoh hiji sami sanes sacara beleger.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

two × 3 =