Rute Wisata Paralayang Majalengka

0 49

Koransunda.com, Wisata Paralayang Majalengka – Mangrupa salah sahiji tempat rekreasi di Majalengka anu deudeuh kanggo Anjeun lewatkan kitu wae. Margi tempat wisata di Majalengka anu hiji ieu menyajikan kaendahan alam anu menawan.

Ti hawa sambil ngapung ngagunakeun parasut, Anjeun tiasa ngarasakeun kaendahan deretan tangkal, hamparan serang berkotak-kotak cakra nyakra, sarta silih potong motong. Ngajadikeunna hiji mosaik tetempoan alam anu endah. Ti dieu oge katembong belah wetan dayeuh samar-samar tangtung kokoh Gunung Ciremai.

Jabi ngarasakeun kaendahan alam na anu menawan, di lokasi wisata paralayang majalengka ieu Anjeun oge tiasa bersantai sambil menenangkeun pikiran ti penatna kahirupan perkotaan dibaturan ku rimbunan tatangkalan sarta hawa anu sejuk.

Kaliwat, dieu mung kanggo “loncat” pake parasut anu mung 10 menitan hungkul? tenang wae, Anjeun henteu peryogi rempan ngan piceun-piceun wanci dieu mung saukur ngarasakeun olahraga ekstrim ieu. Margi Anjeun oge tiasa mecakan Gantole, anu tinangtu langkung nangtang sarta memacu adrenalin Anjeun.

Baca Oge : Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Jabi tiasa ngarasakeun olahraga ekstrim, di wewengkon ieu oge aya kaulinan lianna sepertos Outbound, ATV, Painball, Flying Fox, dll. Fasilitas penunjangna oge atos cekap sae, di manten aya cafe, resto, sarta tempat bersantai kanggo ngarasakeun sunrise, sunset, sarta kaendahan dayeuh angin ieu ti jangkungna utamana dina jero peuting. Ku kituna wewengkon wisata ieu cocok pisan minangka tempat rekreasi kulawargi.

Rute sarta Lokasi Wisata Paralayang Majalengka

Lokasi Objek rekreasi ieu tempatna gunung panten, hiji perbukitan alit di Desa Sidamukti, Kec. Munjul, Majalengka, Jawa Barat. Rute nuju loksi ieu oge cekap gampil ditempuh. Ti pusat dayeuh, bantun patokan rute arah ka Bunderan Munjul Endah benerna di Jl.KH.Abdul Halim, ti dieu Anjeun tiasa langsung nuju ka arah kidul Bunderan nuju arah Desa Sidakmkti (± 20 menit wanci tempuh).

Baca Oge : Sayang Kaak Wisata Alam Argapura Janten Hits

Pangaos Tiket Lebet sarta Fasilitas di Paralayang Majalengka

Tarif tiket Rp. 7.000,- di panto lebet mimiti *)

Tiket lebet paraland Rp. 15.000,- *)

Paket parallayang kalintang “loncat”: Rp 350.000,- / jalmi *)

Paket kalintang “terbang” gantole: Rp. 450.000,- / jalmi *)

*) Tarif tiasa barobah sewak-wanci luyu kalawan kawijakan nu ngokolakeun

Oh nya, saukur info tambahan, di wewengkon lokasi wisata paralayang majalengka gunung Panten ieu oge aya leuweung suaka, di manten di jerona aya hiji curug anu ngarana curug sempong sarta oge mangrupa habitat ti kera buntut paos. Sajaba ti eta, di wewengkon ieu oge aya loka petilasan Prabu Siliwangi anu oge cekap metot kanggo Anjeun datangan.

Sumber : Kaskus.co.id

Leave A Reply

Your email address will not be published.

six + seven =