Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

0
8
Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate
Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Koran Sunda – Aston Martin Vanquish Ultimate diproduksi kawates ngan 175 unit. Indonesia menghadirkeun hiji-hiji na unit spesial kanggo edisi Ultimate. Vanquis S Ultimate nyaeta model istimiwa anu diciptakeun ku Aston Martin, kanggo ngarayakeun fase ahir ti produk unggulan super GT.

“ieu teh hiji-hiji na di Indonesia, Aston Martin Vanquish Ultimate. Edisi pamungkas Vanquish kalawan sakumna performa anu nyongcolang. Indonesia ngan aya hiji, di Asia sarta Pasifik ngan aya 5 unit” ceuk Francisca Prandayani, General Manager Sales and Marketing Aston Martin Jakarta dina peluncuran Vanquish S Ultimate, Kemis 16 Agustus 2018.

Vanquish S Ultimate dibekali mesin Aston Martin anu legendaris naturally – aspirated 6.0 liter V12, ngahasilkeun tanagi 595 bhp sarta soanten spektakuler, kalawan performa anu henteu diasakeun deui. Transmisi otomotis 8-percepatan Touchtronic III mikeun kombinasi respon sarta penyempurnaan anu mengesankeun, samentara 3 level penyetelan suspensi sarta erem komposit karbon gagarabah ngalengkepan paket anu wedal kanggo menghadirkeun salah sahiji pangalaman berkendara anu hebat.

Baca Oge : Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

“ieu teh tumpakan kalawan mesin V pamungkas. Vanquish dilengkepan kalawan material full carbon, lapisan kulit jok boga warna hideung, margi sadayana saleresna nyongcolang. Vanquish S Ultimate is the King” ceuk Francisca.

Anjeunna nangtoskeun unit Aston Martin Vanquish Ultimate anu diluncurkeun eta teh hiji-hiji na anu medar di Indonesia, margi saleresna Indonesia ngan meunangkeun hiji unit wae. ” Atos teu aya deui, seep alokasinya . Eta hiji-hiji na” cenahna negeskeun.

Dina dasarna, edisi Ultimate wedal kalawan tilu pilihan designer spec kalawan tilu kelir eksterior nyaeta Ultimate Black, Xenon Grey, sarta White Gold. Indonesia menghadirkeun kelir nyongcolang sarta klasik nyaeta Xenon Grey kanggo hiji-hiji na unit Vanquish S Ultimate ieu.

Jabi paket kelir sarta trim anu didamel husus, aya sauntuyan detil anu oge unik kanggo Vanquish S Ultimate ieu, nyaeta side strakes serat karbon anu mintonkeun stiker ” Ultimate ” boga warna, serat karbon dina tread plate sarta still plaque ” Ultimate ” desain spesial quilting anu dikaput dina korsi, sarta bordir headrest ” Ultimate ” .

Koleksi kawates Aston Martin Vanquish S Ultimate ieu nyondong di Indonesia kalawan ngaleng butik supercar Prestige Image Motorcars. Peluncuran mobil ieu oge nyokot tempat di showroom Prestige Image Motorcars di wewengkon Pluit, Jakarta Kaler.

President Directur PT Prestige Image Motorcars Rudy Salim menyakini yen Aston Martin Vanquish S Ultimate bade diteang ku pecinta sarta kolektor supercar di Indonesia.

” Urang reueus menghadirkeun mobil limited edition anu nyongcolang ka langganan urang,” cenahna. Ceuk manehna, Aston Martin Vanquish S Ultimate mimiti diproduksi dina Pebruari, sarta lebet ngaliwatan Singapura dina Juni, kaliwat anjog di Indonesia sababaraha dinten anu kaliwat.

Rudy ngomong yen Vanquish S Ultimate bade diical saharga Rp15 milyar off the road. Pangaos kasebat tiasa keneh langkung luhur lamun konsumen neda tambahan spesifikasi nu tangtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 2 =