Ratusan Rebu Nokia X6 Ludes Geus kajual dina 10 Detik

0
24
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Koransunda.com – Kirang langkung atos saminggu HMD Global merilis Nokia X6 di China. Ponsel ieu wartosna mendapat pangbagea istimewa, nunjuk ti penjualan perdana anu lumangsung singget.

Nurutkeun laporan, ponsel ieu ngan merlukeun wanci kira-kira 10 detik kanggo tiasa geus kajual seep. Padahal, HMD Global nyiapkeun kira-kira 700.000 unit Nokia X6 anu sumebar di sababaraha toko ritel di China.

Teuing naon anu midamel balarea di China kitu antusias kalawan Nokia X6. Nanging sepertos dikutip detikinet ti Ubergizmo, Salasa (22/5/2018), jigana antusiasme kasebat langkung margi ketertarikan dina desain smartphone.

Baca Oge : Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Desain anu katembong elegan ditambih kalawan layar notch,kawas lamun midamel Nokia X6 katembong sepertos ponsel flagship. Padahal, ponsel ieu dibekali kalawan spesifikasi kelas tengahan.

Ponsel ieu oge ayeuna sadia keneh sacara eksklusif di pasar China. Nanging, Chief Product Officer HMD Global Juho Sarvikas sababaraha wanci kaliwat menggelar polling anu eusina nanyakeun apakah konsumen di nagara sanes kabetot lamun Nokia X6 diluncurkeun di kancah global.

Polling oge lumangsung sacara enggal. Hasilna nembongkeun, betapa seueur keneh penggemar brand Nokia di sagala rupa nagara. Kalawan total langkung ti 8.500 jalmi anu ngiring polling,saeutikna aya 92% hoyong HMD ngabantun Nokia X6 ka pasar global.

Cacak anyar sebatas teaser,henteu nutupan jigana HMD bade kabengbat ngabantun Nokia X6 ka pasar global. Ngemut di China, ponsel ieu sukses geus kajual dina itungan detik.

Sumber : inet.detik.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =