Ratusan Rebu Nokia X6 Ludes Geus kajual dina 10 Detik

0
34
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Koransunda.com – Kirang langkung atos saminggu HMD Global merilis Nokia X6 di China. Ponsel ieu wartosna mendapat pangbagea istimewa, nunjuk ti penjualan perdana anu lumangsung singget.

Nurutkeun laporan, ponsel ieu ngan merlukeun wanci kira-kira 10 detik kanggo tiasa geus kajual seep. Padahal, HMD Global nyiapkeun kira-kira 700.000 unit Nokia X6 anu sumebar di sababaraha toko ritel di China.

Nokia balik menunjukeun eksistensina di persaingan industri gadget kalawan meluncurkeun Nokia 6 Plus. Di pasar India, Nokia rupi ieu dibere wasta kalawan Nokia X.6.

Dibanderol kalawan pangaos Rp 3 Jutaan, tangtos wae midamel ponsel ieu langkung mirah ti Pocophone F1. Kanggo anjeun anu hoyong meser ponsel panganyarna ti HMD Globalini, aya alusna anjeun regep leuwih tiheula spesifikasi anu dibawa na.

Desain Sarta Layar

Kanggo urusan layar na sorangan, HMD Global mekelen na kalawan layar ukuranana 5.8 inci kalawan resolusi 1080 x 2280 piksel. Teknologi layar anu dianggo berjenis IPS LCD capasitive. Di payun sarta pengker, dilapisan kalawan anti gores Corning Gorilla Glass 3, anu kiwari atos henteu dianggo di hape sanes, margi atos ngahontal versi 6.

Dina masalah desain, meujeuhna na ponsel kekinian, Nokia X.6 oge ngabantun desain layar fullview. Aspek rasionya sanes deui 18:9 nanging 19:9. Beuki kasampak wide pan? Sanes ngan eta, produk ieu oge dibekali kalawan notch di haturan hareupeunana. Samentara di haturan pengker aya dual kamera, LED Flash, sarta fingerprint.

Spesifikasi Sarta Jantung Pacu

OS 9.0 Pie atos rilis, pabrikan wae keneh menyematkeun sistem android 8.1 Oreo. Nanging, produk anu hiji ieu mengusung Android One anu tangtos wae bade mendapat pembaharuan langkung sering.

Update kaamanan sacara berkala bade dirojong salila 3 warsih, sedengkeun update OS dirojong salila 2 warsih. Chipsetna berjenis Snapdragon 636 kalawan GPU Adreno 509. Kombinasi ieu bade mengasilkeun clock dugi 1.8 Ghz wae. Clock ieu tebih handap Pocophone F1 anu ngahontal kecepatan 2.8 GHZ.

Teuing naon anu midamel balarea di China kitu antusias kalawan Nokia X6. Nanging sepertos dikutip detikinet ti Ubergizmo, Salasa (22/5/2018), jigana antusiasme kasebat langkung margi ketertarikan dina desain smartphone.

Baca Oge : Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Desain anu katembong elegan ditambih kalawan layar notch, kawas lamun midamel Nokia  katembong sepertos ponsel flagship. Padahal, ponsel ieu dibekali kalawan spesifikasi kelas tengahan.

Ponsel ieu oge ayeuna sadia keneh sacara eksklusif di pasar China. Nanging, Chief Product Officer HMD Global Juho Sarvikas sababaraha wanci kaliwat menggelar polling anu eusina nanyakeun apakah konsumen di nagara sanes kabetot lamun Nokia X6 diluncurkeun di kancah global.

Polling oge lumangsung sacara enggal. Hasilna nembongkeun, betapa seueur keneh penggemar brand Nokia di sagala rupa nagara. Kalawan total langkung ti 8.500 jalmi anu ngiring polling, saeutikna aya 92% hoyong HMD ngabantun Nokia ka pasar global.

Cacak anyar sebatas teaser, henteu nutupan jigana HMD bade kabengbat ngabantun Nokia X6 ka pasar global. Ngemut di China, ponsel ieu sukses geus kajual dina itungan detik.

Sumber : inet.detik.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 13 =