PSBB Dinten Ka 5 di Perbatasan Ampel Sukagumiwang Indramayu – Majalengka

0 269

Koransunda.com – Polres Majalengka,Pemberlakukan Pembatasan Sosial Bersekala Besar (PSBB) di Perbatasan Ampel Ligung Kabupaten Majalengka kalawan Kacamatan Sukagumiwang – Indramayu Jawa Barat,resmi dimulai poe ieu Minggu(10/5/2020).

Para patugas gabungan ti TNI-Polri sarta instansi patali ti Pamarentah Kabupaten (Pemkab) Majalengka siap siaga di Posko Cek Point di saban perbatasan.

Sepertos katembong di perbatasan Ampel – Majalengka – Indramayu patugas gabungan bersiaga ka para pengendara roda dua atwa opat,sakumna kendaraan roda opat sae anu pribadi,treuk sarta mobil bok henteu luput ti pamariksaan,penyemprotan disinfektan di kendaraan aya keneh pamake jalan anu henteu ngagunakeun masker.

Baca Oge: Cegah Virus Corona Tim Dokkes Polres Majalengka Pigawe Cek Suhu Tubuh Santri Shobarul Yaqin

Maranehanana sadaya kedah ngaliwatan sajumlah pamariksaan ku patugas,sae indentitas,cek kasehatan sarta tujuan ti pengendara kasebat. Sepertos anjuran pamarentah,sakumna pengendara sarta penumpang kedah nerapkeun physical distancing atawa jagi jarak demi nyegah sumebarna virus Corona atawa Covid-19.

Henteu ngan eta wae penumpang kasebat oge diuk keneh di sinjang supir anu tangtos henteu mapatahan ku padoman PSBB. Kapaksa,penumpang kasebat kedah diuk di pungkur luyu arahan patugas sarta aya keneh pamake sapedah motor henteu ngagunakeun masker.

Perwira Pengendali IPTU Umang Sumarsa SH salaku Kapospam Ops Chek Point ngomong,pihakna bade muter balikkeunn lamun aya kendaraan anu ngarempak aturan PSBB anu atos dipedar ku Pemkab Majalengka.

Baca Oge: Wargi Desa Parakan Majalengka Direuwaskeun Gantung Diri Di Tangkal Jati

Kami bade lampah para pengendara anu membandel kanggo ngasupan wilayah Majalengka,hukuman nu mawi abot urang bade diputer balikeunn,teges IPTU Umang Sumarsa SH,Minggu(10/5/2020).

Dugi ayeuna dinten ka 5 PSBB,patugas gabungan teras memberhentikeun kendaraan anu bade ngasupan wilayah Majalengka. Utamana,tumpakan anu dongkap ti wewengkon Indramayu lebet ka desa Ampel Ligung Kab. Majalengka.

Sumber: Humas Polres Majalengka

Leave A Reply

Your email address will not be published.

10 − three =