Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

0
370
Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka
Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Koransunda.com, Majalengka – Polres Majalengka menggelar Apel Ageung Milenial Road Safety Festival anu di ngahadiran sababaraha golongan di antarana sareng instansi, komunitas, siswa, bahakan di hadiran ku pamaen preman pensiun Amin sarta Bohim dina raraga Road Safety Festival Millennial Cinta Tertib lalu lintas di Kabupaten Majalengka, di halaman polres majalengka. Amin Sarta Bohim Ajak Generasi Milineal Tertib Lalu-Lintas

Kalawan sumanget ngawujudkeun generasi millennial Cinta lalu lintas nuju Indonesia cahayaan, apel kasebat dipingpin langsung Kapolres Majalengka, AKBP Mariyono.
Amin sarta Bohim anu mangrupa salah sahiji inohong pamaen sinetron sarta pilem Preman Pensiun anu kiwari keur hits mikeun himbauan ka balarea supados sok tumut sarta Tertib ka aturan lalu lintas.

Kapolres Majalengka AKBP Mariyono ngomong Millennial Road Safety Festival kasebat mangrupa program nasional gebrakan kanggo mengawali warsih 2019.

Baca Oge : Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

Nurutkeun kapolres kalawan dilaksanakeun na kagiatan apel ageung generasi millennial ieu, dina raraga Millennial Road Safety Festival barobah kaayaan tawis bubuka kagiatan kanggo selanjutnna sarta dipambrih deui ka balarea supados ngajagi kaTertiban, kaamanan, kasalametan sarta kelancaran lalu lintas.

Ditengah rarepot na promosi filem pereman pension Amin menyerukeun pentingna ngagunakeun helm wanci berkendaraan demi ngajagi kasalametan kanggo sang pengendara hususna pengendara sapedah motor.

Baca Oge:
loading...

Henteu ngan mengenai helem demi kasalametan, pamake kendarran oge kedah wajib ngestokeun aturan lalu lintas contona seueur keneh pengendara anu menyepelekeun lampu lalulintas sarta seueur keneh anu sangeunahna norobos tanpa terang resikona.

Baca Oge : Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

“Aranjeun nyaeta balarea milenial anu kedah tumut sarta Tertib Lalu-Lintas. Awas, ulah hilap sok anggo helm wanci berkendaraan” teges Amin sabot nyondong dina Launching Millenial Road Safety Festival sareng Kapolres Majalengka di halaman Mapolres Majalengka, Minggu (3/2).

Kehadiran sababaraha pamaen Preman Pangsiun tangtos wae barobah kaayaan magnet tersendiri, ku kituna wargi ti sagala rupa komunitas oge seueur ngajak inohong pemain preman pensiun Amin sarta Bohim oge kanggo berselfie-ria. Unikna, artis preman pensiun anu keur naek daun ieu, oge ngiring senam Milenial anu dipandu instruktur Polwan Majalengka.

“Perkawis ieu pikahariwangeun pisan sarta meryogikeun perhatiaan urang sadaya. Margi kaum millennial mangrupa aset utami bangsa. Jangkungna tingkat fatalitas korban kacilakaan ti kaum Millennial tiasa berdampak dina angkatan damel sarta potensi asal tanagi jalmi leuwih dina proses regenerasi kapamingpinan nasional dimasa payun” kedalna.

Baca Oge : Mahasiswa UNMA Barobah Kaayaan Wirausahawan

Samentara eta, Kasat Saterusna Polres Majalengka, AKP Atik Suswanti nambahan, kagiatan ieu henteu saukur seremoni sarta sosialisasi. Nanging dipambrih sakumna pihak turut berpartisipasi supados kasadaran Tertib lalu lintas membudaya, utamana di golongan generasi anom.

“Sacara husus, Urang mikeun apresiasi ka generasi anom Kabupaten Majalengka,anu atos ngabogaan daweung disiplin anu luhur hoyong ngestokeun aturan lalu lintas” tambahana.

Samentara eta, sarengse apel ageung dilaksanakeun, dituluykeun kalawan deklarasi Millennial Road Safety Festival, anu dituturkeun ku rebuan peserta apel, anu diwangun ti siswa, komunitas sarta instansi lianna. (jaja)

Sumber : Jaja Sumarja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − seventeen =