Prediksi Piala Dunia 2018 Antara Swedia Melawan Inggris

0 5

Koransunda.com – Piala Dunia FIFA 2018 barobah kaayaan Piala Dunia FIFA anu ka-21, turnamen sepak bola internasional opat taunan anu dituturkeun ku tim nasional lalaki asosiasi anggota FIFA.

Turnamen ieu diayakeun di Rusia dina 14 Juni dugi 15 Juli 2018, sanggeus nagara kasebat kapeto minangka tuan imah dina 2 Desember 2010. Edisi Piala Dunya ieu barobah kaayaan anu kahiji dilaksanakeun di Eropa saprak edisi 2006 di Jerman.

Sakumna stadion kajabi Stadion Sentral tempatna Eropa Rusia, haturan kulon Pegunungan Ural, supados ngurangan wanci lalampahan margi nagara anu lega. Ieu mangrupa Piala Dunia kahiji anu diayakeun di Eropa Wetan, sarta kesebelas kalinya di Eropa.

Kanggo kahiji kalinya turnamen ieu lumangsung di dua benua – Eropa sarta Asia. Sadaya stadion, kajabi hiji, tempatna Rusia Eropa. Kalawan perkiraan waragad langkung ti $ 14,2 milyar ieu mangrupa Piala Dunia nu mawi awis anu kantos aya.

Ieu oge mangrupa Piala Dunia kahiji anu ngagunakeun asisten wasit video (VAR). Puteran final melibatkeun 32 tim nasional, diwangun ti 31 tim anu leupas ngaliwatan babak kualifikasi sarta tim tuan imah anu leupas sacara otomatis.

Ti 32 tim peserta, 20 tim midamel penampilan berturut-turut saprak edisi pamungkas dina 2014 kaasup jawara tahan Jerman, samentara Islandia sarta Panama duanana maju perdana di Piala Dunya FIFA. Saloba 64 pertandingan dicoo di 12 stadion anu sumebar di 11 dayeuh.

Pertandingan final lumangsung dina 15 Juli di Stadion Luzhniki, Moskwa. Timnas swedia bade pahareup-hareup kalawan timnas inggris dina laga perempat final piala dunya 2018 di samara arena, saptu (7/7/2018) wengi.

Pertandingan kadua nagara ieu tiasa disaksikeun eksklusif di trans tv sarta trans 7 dina babuk 21.00 wib. Swedia leupas ka babak dalapan ageung piala dunya 2018 rengse ngelehkeun swiss kalawan skor ipis 1-0. Samentara inggris beryang bade lumangsung nyingkahkeun kolombia ti piala dunya 2018 kalawan kameunang 4-3 liwat babak aben penalti.

Pertandingan ieu bade barobah kaayaan pasamoan ka-25 antawis kadua tim, inggris atos meunang dalapan kali sarta swedia kenging tujuh kali,kalawan salapan pertandingan anu lekasan imbang. Laga anteur kadua nagara ieu diprediksi bade bereksklusif kalawan hapeuk, pimpianlnya kadua tim gaduh sajarah tersendiri dina pertandingan kawitna.

Palatih timnas swedia, janne andersson ngomong lamun inggris dikala ieu atos barobah kaayaan tim anu benten. Ceuk manehna,skuatnya bade berperjuangan nilar-matian nyanghareupan the three lions dina laga wengi antos. “Seueur perkawis anu kedah dilsayakeun kalawan leres ngelehkeun tim jiga inggris” sanggem andersson jiga dikutip ti sky sports.

“Urang peryogi melsayakeun pertahanan kalawan leres,urang kedah wantun sabot ngabogaan penguimpianan bal. urang ngabogaan gagimpiann anu caang dikala urang narajang sarta tahan.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

4 × one =