Polres Subang Pecat 2 Anggotana

0 81

Koransunda.com,Subang Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua anggotana anu kabuktian ngarempak kode etik profesi yaktos kalibet pencurian kendaraan dines, indisipliner sarta palanggaran lianna.

Pemecatan kasebat dipigawe Kapolres Subang, AKBP H. Muhammad Joni dina upacara resmi di halaman Mapolres Subang, Jalan Mayjen Sutoyo, Rebo (6/2/2019).

Upacara pemberhentian henteu kalawan ajen (PTDH) kasebat dipigawe kalawan tanpa kehadiran duanana atawa in absensi margi anu hiji atos ditahan di Lapas Subang. Samentara saurang deui ku sorangan eureun janten pulisi.

Baca Oge : Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

“Semoga ieu barobah kaayaan conto kanggo anggota lianna kanggo didamel pigawe disiplin sarta pengabdian tanpa wangkid luyu kalawan widang pancen na sewang-sewang“ sanggem Kapolres.

Kadua anggota kasebat, sewang-sewang Aiptu Sunardi anu meunangkeun putusan dina sidang sidang Komisi Kode Etik Profesi Polri tingkat Polres Subang Nomer PUT KKEP/01/VIII/2017/KKEP ping 03 Agustus 2017 sacara In Absentia ngarempak Pasal 14 ayat (1) hurup a PPRI no 1 warsih 2003 ngeunaan Pemberhentian Anggota Polri

Samentara Bripda Sendy diputus 17 Nopember 2017 sacara In Absentia ngarempak Pasal 7 ayat (1) hurup b sarta Pasal 13 ayat (1) hurup e Perkap Nomer 14 warsih 2011 ngeunaan Kode Etik Profesi Polri , Pasal 12 ayat (1) hurup a, Pasal 13 ayat (1) sarta Pasal 14 ayat (1) hurup b PPRI no 1 warsih 2003 ngeunaan Pemberhentian Anggota Polri sarta Putusan Sidang Banding Komisi Kode Etik Profesi Polri Nomer PUT BANDING/07/X/2018/Kom Banding ping 08-10-2018.

Sumber : kotasubang.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

four × four =