Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018

0
32
Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda
Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda

Koran Sunda –  Yamaha Xmax leuwih tiheula mengaspal di pasar sapedah motor tanah air, Honda sorangan sok tinggaleun dina perkawis produk skuter matik awak bongsor. Lalaunan nanging tangtos, Honda ahirna meluncurkeun skuter matik awak bongsor anu bade barobah kaayaan pesaing abot sapertos Yamaha Xmax di Indonesia.

Nyondong na Forza di pikeuneun Gaikindo Indonesia International Auto Show (GIIAS) 2018, bade barobah kaayaan produk di kelas premium. Lantaran eta moal heran lamun Forza maju kalawan desain mentereng sarta sporti anu henteu sanes kanggo mikeun kenyamanan sarta kareueus pangluhurna kanggo pecinta skutik di tanah air.

Dirojong performa kelas luhur mesin 250cc berpendingin cairan. Posisi berkendarana ngugung pengendara kalawan kenyamanan tingkat luhur margi diperkaya fitur canggih mangsa kiwari anu ngarojong gaya hirup modern.

Kemewahan tampilan Honda Forza katembong ti saban lekukan bodi anu dinyondongkeun. Gambaran sporti sarta sipat nyerang oge katembong ngaliwatan desainna anu sakedik nyeukeutan di sajumlah wewengkon bodi. Penyematan teknologi lampu LED di sadaya titik pencahayaan oge beuki nguatkeun gambaran canggih sarta prestisius.

Kahiji di kelas na, Honda Forza nyondong kalawan fitur nyongcolang yaktos electrical adjustable windscreen minangka pengatur jangkungna windshield ku kituna midamel pangalaman berkendara beuki merenah sarta nyenangkeun. Model ieu oge dilengkepan Honda Selectable Torque Control (HSTC) minangka pengontrol traksi sapedah motor anu boga fungsi nyegah lumangsung na ban slip. Kareueus ngabogaan skutik premium ieu diperkuat ngaliwatan fitur kombinasi digital panelmeter anu informatif sarta pepek kalawan aksen krom mentereng di sisi spidometer.

President Director AHM Toshiyuki Inuma ngomong Honda Forza nyondong kanggo mikeun kabungahan sarta kareueus pangluhurna kanggo para pecinta motor di Indonesia, hususna penggemar skutik. Motor skutik premium ieu bade mikeun percanten diri anu luhur wanci ditumpakan.

“Model global ieu ngabogaan kemewahan desain, kelengkapan fitur terkini, sarta performa luhur di kelas na. Abdi optimis Honda Forza bade barobah kaayaan pusat perhatian anyar di antawis para pecinta motor skutik ageung ” ceuk Toshiyuki Inuma.

Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018
Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018

Executive Vice President Director AHM Johannes Loman ngomong ayeuna beuki seueur pecinta motor skutik premium di Indonesia. Maranehanana oge atos lami ngahargaan usaha AHM nyumponan kaperluan jajaran skutik anu membanggakeun pengendarana . Kiwari, Honda Forza oge turut dinyondongkeun AHM minangka ikon pangluhurna skutik Honda di Indonesia.

“Kami henteu hoyong eureun ngawujudkeun impen balarea ngaliwatan rupa-rupa produk nyongcolang. Ku margi eta, kiwari urang menghadirkeun Honda Forza anu atos lami ditunggu ku pecinta skutik ageung. Urang oge atos nyiapkeun layanan purna ical nyongcolang anu sumebar di sakumna raramat Big Wing sarta Wing diler di Indonesia minangka tungtung tumbak kanggo ngarojong aktivitas nyenangkeun sarta membanggakeun sareng Honda Forza ” ceuk Johannes Loman.

Desain mentereng sarta prestisius ti Honda Forza dilengkepan kombinasi digital panelmeter anu ngabogaan informasi lengkap sepertos indikator HSTC, indikator perawatan, trip meter, indikator konsumsi bahan bakar, kecepatan sarta RPM.

Baca Oge : Wanoja Ieu Tiasa Ngagaduhan Laferrari Aperta Saharga Rp24 Milliar

Model global skutik ageung Honda ieu mengusung mesin berperforma luhur di kelas na 250cc SOHC liquid cooled PGM FI kalawan tanagi maksimum 17,3 kW/7500 rpm.

Kenyamanan berkendara dina Honda Forza nyondong kalawan disematkannya ban tubeless ukuran 120/70 kalawan ring 15 M/C kanggo ban payun sarta 140/70 kalawan ring 14 M/C kanggo ban pengker. Samentara eta, dina haturan pengereman, skutik ageung ieu dilengkepan cakram payun sarta pengker anu ngagunakeun sistem ABS 2 Channel.

Dina haturan tata cahya, skutik ageung ieu atos ngagunakeun LED anu tersemat di sadaya titik pencahayaan mimiti ti lampu payun, lampu pengker sarta lampu anu aya dina cover spion. Jabi mikeun pencahayaan mending, pamakean teknologi ieu midamel tampilan beuki mentereng.

Model ieu oge dilengkepan Honda Smart Key System anu terintegrasi kalawan alarm anti maling sarta Answer Back System. Kanggo ngarojong mobilitas luhur pengendaranya, Honda Forza oge dilengkepan DC socket dina rak haturan payun. Kanggo ngarojong pengendara dina mikeun sinyal ka pengendara di hareupeunana, skutik ageung ieu atos dilengkepan fitur pendukung passing lamp sarta lampu hazard kanggo kaayaan darurat. Ukuran U-box anu ekstra ageung tiasa nunda 2 helm sarta barang bawaan lianna.

Honda Forza sadia kalawan tilu kelir eksklusif yaktos Pearl Horizon White, Sword Silver Metallic, sarta Mat Gunpowder Black Metallic anu dipasarkeun kalawan pangaos On The Road (OTR) Jakarta kira-kira Rp 70 Jutaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 18 =