Persib Ngantosan Keneh Lanjutan Liga 1 2020

0 597

Koranunsa.com – Komisaris PT Persib Bandung Bermartabat (PBB), Kuswara S. Taryono nepikeun pihakna nungguan keneh wartos lanjutan patali pikahareupeun kompetisi tahunan Lanjutan Liga 1 2020.

Sabari nungguan, Kuswara ngomong pihakna bade nurut ka kaputusan anu atos didamel federasi.
Sepertos dipikanyaho kawitna, PSSI kaluron putusan kanggo ngeureunkeun samentara Lanjutan Liga 1 2020 sarta Liga 2 dugi wanci anu henteu dicindekkeun. Perkawis ieu didasarkeun sumebarna pandemi Covid-19 anu tiap poe beuki ngalegaan di Indonesia.

Baca Oge: Sanggeus 11 Warsih Hariono Oge Permios Ti Persib

Intina kieu, janten Persib ngiring naon anu ditepikeun PT LIB atawa PSSI minangka otoritas sepak bola urang sanggem Kuswara via sambungan telepon, Jumaah (27/3/2020).

Di sisi sanes, Kuswara ngomong dugi ayeuna skuat Maung Bandung teras ngiring parentah ti PSSI kanggo mikeun program latihan teuneung ka para pamaen.

Lengkah ieu luyu kalawan imbauan pamarentah anu neda balarea henteu ngalakukeun aktivitas atawa ngarumpul di jabi imah kanggo ngurangan sumebarna pandemi virus corona.

Baca Oge: Ndouassel Kaancam Absen di Laga Persib vs Arema

Minangka usaha nyegah nepana Covid-19, Persib oge megatkeun kanggo ngeuweuhkeun aktivitas tim kaasup latihan babarengan. Sanajan kitu, Kuswara nyebutkeun para pamaen angger ngajalankeun kawajibanana nyaeta latihan sacara mandiri.

Ngan wae, Kuswara ngaku para penggawa Maung Bandung oge keur dina posisi nungguan kapastian Lanjutan Liga 1 2020 iraha bade balik dilaksanakeun.

Janten salila liga tacan dimulai Persib dina posisi tim anu nuju diperekeun. Posisi angger para pamaen ngiring instruksi anu ditepikeun ku coach (Robert Alberts). Pamaen deui nungguan informasi langkung teras. Intina sepertos eta, cenahna.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

12 − one =