Pangaos Sarta Spesifikasi Lengkap Oppo A92 di Indonesia

0 98

Koransunda.com – Oppo resmi memboyong ponsel panganyarna na,Oppo A92 ka Indonesia liwat peluncuran anu dilaksanakeun live streaming dina Jumaah (8/5/2020).

Oppo A92 ngabogaan layar berjenis IPS LCD salega 6,inci sarta resolusi Full HD Plus 2.400 x 1080 kalawan aspect ratio 20:9.

Layar Oppo A92 ieu ngabogaan hiji punch hole anu memuat kamera selfie 16 MP (f/2.0) sarta ditangtayungan Corning Gorilla Glass 3.

nyarios soal kamera,dina haturan tonggong A92,aya opat kamera anu tersusun barobah kaayaan sarupa hurup “L” dina hiji modul ngawangun pasagi panjang.

Baca Oge: Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Kaopat kamera eta diwangun ti kamera utami 48 MP (f/1.7),kamera ultra wide angle 8 MP kalawan rubak panempo 119 derajat,kamera monokrom 2 MP,sarta kamera portrait 2 MP.

Kanggo kahiji kalina ,Oppo oge nerapkeun desain konstelasi dina produk Oppo. Oppo nerapkeun desain 3d Quad-curve mengoptimalkeun sudut pelengkung dina haturan pengker Oppo A92,anu nyondong kalawan pilihan kelir Twilight Black sarta Shining White.

Samentara kanggo sektor dapur pacu,A92 dibekali chip Snapdragon 665 kalawan RAM 8 GB sarta penyimpanan internal 128 GB.

Lamun kirang,kapasitas penyimpanan Oppo A92 tiasa diperluas kalawan kartu microsd dugi 256 GB.

Mawa bekel baterai 5.000 mah,Oppo ngomong yen ponsel ieu menyasar konsumen ti golongan mahasiswa atawa profesional. Dumasar survei urang,maranehanana peryogi baterai anu langkung kiat, sanggem Aryo Meidianto,PR Manager Oppo Indonesia dina sesi peluncuran online,Jumaah (8/5/2020).

A92 atos ngajalankeun sistem operasi Android 10 anu dilapisan antarmuka Coloros 7.1 has Oppo. Ponsel ieu ngabogaan bobot 192 gram.

Baca Oge: Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

A92 atos ngantongan sertifikasi panangtayungan panon ti TüV Rheinland,anu tiasa sacara efektif ngayak cahya bulao layar. Kalawan kitu,pakakas ieu sacara signifikan bade ngurangan bahya kelelahan sarta alatan awon dina panon pamake.

Oppo oge menyematkeun fitur kecerdasan damelan kanggo menyesuaikeun cahya dina layar. Kecerdasan damelan ieu tiasa mempelajari kabiasaan pamake,kanggo ngahasilkeun penyesuaian cahya kasang otomatis anu tiasa dipersonalisasi.

Di Indonesia,Oppo A92 dibanderol kalawan pangaos Rp 4.199.000 kanggo model RAM 8 GB sarta memori internal 128 GB.

Pakakas ieu atos tiasa dipesan liwat sesi pre-order anu dilaksanakeun mimiti 8 Mei dugi 14 Mei di sajumlah toko resmi Oppo di e-commerce.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

10 + twenty =