fbpx

Legenda Sangkuriang Bahasa Sunda

Koransunda.com - Legenda Sangkuriang Alkisah dina jaman kapungkur basa seekor bagong keur ngaliwat di hiji leuweung belantara. Bagong leuweung eta nuju rumaos kehausan di keur panas na terik sarangenge. Dina wanci anjeunna pilari-pilari…

Pendaftaran SNMPTN 2019 Bade Dimulai

Koransunda.com - Pendaftaran mahasiswa anyar jalur seleksi lebet paguron luhur nagari ( SNMPTN) bade dimulai dina 4 Pebruari 2019.Babak kawitna, pihak sakola sarta siswa atos dipenta kanggo ngalakukeun pengisian sarta verifikasi data…