fbpx

7 Perkawis anu Anyar dina Honda Beat 2020

Koransunda.com - All New Honda Beat resmi meluncur ngagantikeun model kawitna. Beat 2020 minangka skutik sajuta umat eta dibekali sababaraha fitur anyar mengincar pembeli pemula.“Sebagai skutik Honda terlaris di dunya, All New Beat…

Surabaya Banjir Ngan Hujan Mung 3 Jam

Koransunda.com -  Hujan anu numiba Dayeuh Surabaya, ngabalukarkeun sajumlah wilayah sarta jalan di Dayeuh Pahlawan ngalaman Banjir. salah sahiji wilayah terdampak parna alatan Banjir Surabaya nyaeta Jalan Mayjen Sungkono.Kepala Badan…