Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard

Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard

Lexus | Koransunda.com - Presiden Lexus Manila, Raymond Rodriguez kantos ngungkab rencana Lexus kanggo midamel mobil MPV anu bade barobah kaayaan pesaing Toyota Alphard. Cacak minangka pausahaan dibawah naungan Toyota, kemewahan pesaing Alphard tangtos...
Chopper Listrik Terinspirasi Motor Jokowi

Chopper Listrik Terinspirasi Motor Jokowi

koransunda.com - Presiden Joko Widodo menunggangi sapedah motor rupi chopper land sababaraha wanci kaliwat menginspirasi anak anom Indonesia. Sumanget memodifikasi 'kuda beusi' oge tiasa dirasakeun dina pergelaran Badan Ekonomi sarta Kreatif (Berkraf) Habibie Festival...
Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Koran Sunda - Lima sasih berselang sanggeus diwanohkeun perdana sacara global dina pikeuneun Geneva Motor Show 2018, kiwari Lamborghini Huracan Spyder atos mendarat di Indonesia ngaliwatan Importir Umum (IU) Prestige Image Motorcars. Supercar kawit Italia...
Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Koran Sunda - Aston Martin Vanquish Ultimate diproduksi kawates ngan 175 unit. Indonesia menghadirkeun hiji-hiji na unit spesial kanggo edisi Ultimate. Vanquis S Ultimate nyaeta model istimiwa anu diciptakeun ku Aston Martin, kanggo ngarayakeun...
Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

Koran Sunda -  Saprak ngalakukeun peletakkan batu kahiji pangwangunan pabrik di Indonesia, SAIC GM wuling (SGMW) atawa dipikawanoh kalawan Wuling Motors, meunangkeun tangtangan ageung ka kualitas produk mobil na anu bade dipasarkeun kanggo Indonesia. Tangtangan...
Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Koran Sunda - PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) meluncurkeun program layanan purnajual panganyarna "Service Booking Card" anu ngagampangkeun Pelanggan Xpander ngalakukeun servis. Program ieu boga tujuan ngaronjatkeun kepuasan konsumen kendaraan penumpang Mitsubishi...
Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Koran Sunda - Mitsubishi Motors megatkeun kanggo ngaronjatkeun jumlah produksi small MPV Xpander sagede 20 persen seiring Loba Diminati ti langganan di wilayah ASEAN. Dina mimitina Xpander diproduksi saloba 100.000 unit di warsih fiskal 2018,...
Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

Koran Sunda - PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) sareng Sumatera Berlian Motor (SBM) Group meresmikeun Mitsubishi Minggu Perkasa Berlian Motor Batam minangka diler resmi Kendaraan penumpang Mitsubishi kahiji di Batam,  Kapuloan...
Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda

Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018

Koran Sunda -  Yamaha Xmax leuwih tiheula mengaspal di pasar sapedah motor tanah air, Honda sorangan sok tinggaleun dina perkawis produk skuter matik awak bongsor. Lalaunan nanging tangtos, Honda ahirna meluncurkeun skuter matik awak...
Ratusan Taksi Kendaraan Beroda Empat Listrik Beroperasi Selama Asian Games 2018

Taksi Listrik Beroperasi Selama Asian Games 2018

koransunda.com - Jelang asian games 2018 seueur kalintang persiapan jiga na teras dilsayakeun ku pamarentah, salah sahijina mangrupa nyondong na taksi tumpakan listrik. "Tumpakan beroda opat listrik eta salah sahiji pengembangan anu atos urang lsayakan...

Artikel Populer

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

Koransunda.com - Dua mobil kepresidenan era Presiden ka-2,Soeharto,dipajang di halaman pengker Istana Negara Nagara,Jakarta,nyanghareupan perayaan Dinten teupang taun (HUT) ka-74 Kamerdikaan RI dina Saptu...