Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Koran Sunda - Lima sasih berselang sanggeus diwanohkeun perdana sacara global dina pikeuneun Geneva Motor Show 2018, kiwari Lamborghini Huracan Spyder atos mendarat di Indonesia ngaliwatan Importir Umum (IU) Prestige Image Motorcars. Supercar kawit Italia...
Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

Koran Sunda - Aston Martin Vanquish Ultimate diproduksi kawates ngan 175 unit. Indonesia menghadirkeun hiji-hiji na unit spesial kanggo edisi Ultimate. Vanquis S Ultimate nyaeta model istimiwa anu diciptakeun ku Aston Martin, kanggo ngarayakeun...
Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

Koran Sunda -  Saprak ngalakukeun peletakkan batu kahiji pangwangunan pabrik di Indonesia, SAIC GM wuling (SGMW) atawa dipikawanoh kalawan Wuling Motors, meunangkeun tangtangan ageung ka kualitas produk mobil na anu bade dipasarkeun kanggo Indonesia. Tangtangan...
Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Koran Sunda - PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) meluncurkeun program layanan purnajual panganyarna "Service Booking Card" anu ngagampangkeun Pelanggan Xpander ngalakukeun servis. Program ieu boga tujuan ngaronjatkeun kepuasan konsumen kendaraan penumpang Mitsubishi...
Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Koran Sunda - Mitsubishi Motors megatkeun kanggo ngaronjatkeun jumlah produksi small MPV Xpander sagede 20 persen seiring Loba Diminati ti langganan di wilayah ASEAN. Dina mimitina Xpander diproduksi saloba 100.000 unit di warsih fiskal 2018,...
Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

Koran Sunda - PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) sareng Sumatera Berlian Motor (SBM) Group meresmikeun Mitsubishi Minggu Perkasa Berlian Motor Batam minangka diler resmi Kendaraan penumpang Mitsubishi kahiji di Batam,  Kapuloan...
Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda

Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018

Koran Sunda -  Yamaha Xmax leuwih tiheula mengaspal di pasar sapedah motor tanah air, Honda sorangan sok tinggaleun dina perkawis produk skuter matik awak bongsor. Lalaunan nanging tangtos, Honda ahirna meluncurkeun skuter matik awak...
Ratusan Taksi Kendaraan Beroda Empat Listrik Beroperasi Selama Asian Games 2018

Taksi Listrik Beroperasi Selama Asian Games 2018

koransunda.com - Jelang asian games 2018 seueur kalintang persiapan jiga na teras dilsayakeun ku pamarentah, salah sahijina mangrupa nyondong na taksi tumpakan listrik. "Tumpakan beroda opat listrik eta salah sahiji pengembangan anu atos urang lsayakan...
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018

3 Kendaraan Listrik Nissan Di Pajang Di Auto China 2018

Koran Sunda - Nissan bade memajang tilu tumpakan beroda opat listrik dina keikutsertaannya di pameran otomotif auto china 2018, minangka usaha mikeun potensi maranehanana di phasar otomotif china anu teras ngembang. Sumawonten, bade menggelar debut...
3 Kendaraan Beroda Empat Listrik Nissan Akan Di Pajang Di Auto China 2018

Wanoja Ieu Tiasa Ngagaduhan Laferrari Aperta Saharga Rp24 Milliar

Laferrari Aperta - koransunda.com | sakaligus bentang rality show kawit Amerika Sarikat,Kylie Kristen Jenner kanggo bingah rengse mendapat kado ti pancar tercinta. Naon eta? Dilansir ti thesun.co.uk dina Senen (26/2/2018),wanoja anu oge pebisnis kasebat mendapat...

EdukasiArtikel Populer

Penyebar Penembakan Selandia Baru Dijerat UU ITE

Penyebar Konten Penembakan Selandia Baru Dijerat UU ITE

Koransunda.com - Kementerian Komunikasi sarta Informatika (Kemkominfo) nyebutkeun penyebar konten penembakan masjid Selandia Baru kalawan UU Nomer 19 Warsih 2016 ngeunaan Parobahan luhur UU...